gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-12-31 21:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man patīk šitas (paldies [info]ulvs par iepazīstināšanu ar šo kanālu).
Soross laikam tomēr ir trū belīvers. Viens no tiem žīdiem, kas tic savam bullšitam par diversitāti, globālismu un multikulti ciematu. Kas necīnās pret vietējo nacionālismu aiz tīra ļaunuma kā mūsu ždanokas, lindermani un citi mani, vai kolaboracioniski rubiki, bet tāpēc, ka kaut kur ir ideālists. Nemaina faktu, ka viņa finansiālā impērija ir nodarījusi grandiozu ļaunumu Rietumu civilizācijai (un turpinās to darīt ar viņa 18 triljoniem), bet kaut kādā ziņā, ja var ticēt šādai body language analīzei, manās acīs viņu nedaudz piepaceļ misguided adversary līmenī. Nav brīnums, ka Bibī viņu neieredz. Viņš godīgi gribētu diversitāti un kultuŗālu bagātināšanu arī Izraēlā.:D Interesanti cik daudz viņa apustuļu visā pasaulē ir tik pat dženuīni belīveri, cik daudz idioti-tūļi, cik daudz viltīgi kalkulētāji un kā tas viss sinerģējas/potenciālās sekas.
vot tā

Btw, foršu jauno gadu! Nāvi diegabikšiem n all that. Cheerios! XDD


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2018-01-01 05:23 (saite)
Prieks par šiem taviem mazliet netipiskajiem secinājumiem. Netipiskajiem tādā ziņā, ka tu beidzot humanizē left saidu, lai arī šajā piemērā tikai Sorosa personā. Man šķiet, ka šis ir īstais ceļš.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ulvs
2018-01-01 05:31 (saite)
Proti, man šķiet, ka tikai caur psīcholoģisku izpratni (izrietot no psihosomātiskā) par absurdo (kreiso pusi, piem.), mēs paši saglabāsim sevī cilvēku. Vai vismaz ideju par viņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sickboy
2018-01-01 13:42 (saite)
Kreisie iedalaas 2 kategorijaas - 1)videeja vai zema IQ cilveeki ar maziem vai videejiem ienaakumiem, kam patiik izskatiities gudriem vai moraali pareiziem citu aciis (virtue signalling);
un 2)ultra bagaati (bagaataaki par Trampu) cilveeki, kas ir autori globaalisma ideologjijai un taas sponsoreetaaji. Soross ir otrajaa kategorijaa. Domaaju, ka meerkjis tomeer ir totalitaarisms, bet vinji apzinaas, ka Rietumus nevar pakljaut ar duuri, jo vinju apzinja ir evolucioneejusi, taapeec vinji runaa saprotamaakaa valodaa, speeleejot uz braaliibas juutaam un veelmi neizskatiities peec slikta cilveeka citu aciis. Bet meerkjis tik un taa ir dzelzhains, auksts un necilveeciigs totalitaarisms. Kaa Norveegjijaa, kur imigrantiem meedz atnjemt beernus par izdomaatiem beernu tiesiibu paarkaapumiem (piemeeram, vecaaki lika speeleet klavieres utt.).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2018-01-02 00:03 (saite)
Nezināšana vai ticībā stulbām idejām neatbrīvo no atbildības. Un es nekad neesmu dehumanizējis kreisos, man vienkārši šķiet, ka kreisums ir mentāls defekts, kaut kās evolūcijas gļuks. Globālisti-miljonāri kā Soross, pat ja tic paši savām delūzijām, tāpat uz cilvēci skatās kā šaha galdu, kur bīdīt savu spēli. Lieta ar viņiem imo ir tā, ka šadi tipi droši vien ir psihopāti/sociopāti, kas protams, nav muhahaha evil, bet ne mazāk bīstami citiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-01-02 01:24 (saite)
/ tāpat uz cilvēci skatās kā šaha galdu/

labāks veids kā uz to skatīties ir kāds?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-02 02:36 (saite)
:sperg:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]axsys
2018-01-02 06:55 (saite)
"tāpat uz cilvēci skatās kā šaha galdu"

Pluss manā izpratnē, neatkarīgi no ideoloģijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-01-02 12:52 (saite)
+

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-02 14:13 (saite)
sperg2
Mans punkts obv. nebija par galdiem, ģēniji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?