gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-10-14 12:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ļoti perfekts apraksts par globālismu un jebkādu globālu utopismu vispār. Iesaku paklausīties [info]ctulhu. Tas beisiklī ir mans viedoklis gudrāka cilvēka pasniegumā. Pie reizes labi integrēti ar mūsu mitosiem, kas pretēji ateistu viedoklim, nav gluži pasakas. Vismaz ne tādā formā, kā viņi domā. Tāpat kāpēc pazemība ir laba, un tieši tā pat, nav tas ko ateisti ar to saprot, kad viņus trigerē šis vārds no bibliskiem tekstiem.
vot tā


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2017-10-18 01:54 (saite)
Var zirgu ievest upē, bet nevar piespiest viņu dzert - tas par to labo izglītību.

Bez tam, pat pareiza izpratne par varbūtībām šajā gadījumā noved tikai pie "worst case scenario", t.i., gadījuma, kur jebkuram mikrosolim ir līdzvērtīga realizācijas iespēja, ignorējot termodinamiski preferētus procesus, piemēram.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-10-18 02:00 (saite)
Ekzaktlī, visi reakciju ceļi nekad nav vienlīdz varbūtīgi - ar vienādiem ātrumiem, atkarājas no elektroniskiem, stēriskiem efektiem, attiec apkārtnes, tb ja notiek paralēli N (daudz) līdzīgu reakciju, piemēram peptīdu vai nokleotīdu kondensācija tad dažas virknes veidosies ātrāk, starpības ir mazas, bet tā kā laika ir daudz, saselektēsies, sevišķi ja tur notiek reakcijas abos virzienos, kan kondensācija gan šķelšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2017-10-18 02:04 (saite)
Bet vot kāds no šitādas kaffkas ir labums tas ir jautājums. Viņš/a stāsta citiem šausmīgi triviālas un sen jau izdebatētas aplamības un dara to ar tik episku pārākuma apziņu ka nesagatavotam oponentam var izlikties ka šis pat kaut ko zina :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?