gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-08-30 22:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Amurikāņu msm laikam tikai nupat atģiduši (varbūt beidzot sarīkojuši adekvātu aptauju iekšējai lietošanai), ka antifas brīvību nīstošie komunisti ar savu vardarbību ir viena no labākajām lietām, kas pēdējā laikā notikusi ar right-wing pusi un nu cenšas neuzkrītoši apmest kažoku uz otru pusi, rauc pieri un nosoda ka tevi divi deviņi. :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2017-09-01 15:35 (saite)
Es esmu pacifiste principā un nosodu jebkādu radikālismu, ekstrēmismu, vandalismu un vardarbību; jā, arī tās ASV kreiso protestantu izdarības, par kurām te gnidrologs ir rakstījis. Mana pirmā komenta mērķis bija nedaudz uzčurāt jūsu pirotehnikai, ka ASV (visi! ne tikai ekstrēmisti) kreisie ir baiss ļaunums, kamēr labējie ir plakātzēni, kas tikai staigā miermīlīgās demonstrācijās un piezemēti runā par to, ka viņi ir apspiestākā soc. grupa ASV.

Kā redzams augstāk (un pierādījies agrāk), tad gnidrologam principā ir prieks par vardarbību, ja vien ar to tiek bīdīta viņam simpatizējoša politiskā adženda, kas, līdz ar to, viņa šausmināšanos par kreiso ekstrēmistiem padara uzskatāmi liekulīgu. Kā ir ar tevi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2017-09-01 15:51 (saite)
Es noteiktu neesmu pacifists, jo vismaz politiskajā ziņā tomēr esmu reālists, tas nozīmē, ka konfliktsituācijas un cīniņi ir neizbēgami gan ārpolitikā, gan iekšpolitikā, viss, ko var darīt, cīniņus kaut cik menedžēt un čenelot, bet menedzēšana prasa spēku, varu, jā, visnotaļ nepacifistiskas un neinkluzīvas lietas, un labāk, ja ir šādi cīniņi, nevis pacifistu "karš pret karu".

Pirotehnika - ok, vajag pabakstīt pirotehniku, taču man pietika atvērt ADL "pētījumu", lai saprastu, ka arī viņiem vieglatlētika un pirotehnika ir ar "right-wing" jēdzienu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-09-01 16:09 (saite)
"Pirotehnika - ok, vajag pabakstīt pirotehniku, taču man pietika atvērt ADL "pētījumu", lai saprastu, ka arī viņiem vieglatlētika un pirotehnika ir ar "right-wing" jēdzienu."

Ir vēl kādi citi pamatojumi bez tiem, par kuriem jau izteicos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?