gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-06-22 21:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man šķiet eiropiešiem ir laiks sākt organizēt kaut ko līdzīgu Izraēlas mossadam, lai medītu un iznīcinātu šādus politiķus bez tiesas prāvām un liekas volokitas. Šie cilvēki vēlas genocīdu tieši tā pat vai pat vēl izteiktāk kā to savā laikā darīja PSRS. Laiks viņus iepazīstināt ar viņu pašu zālēm.

''EU wants to forcefully relocate entire Syrian (and other refugee people) villages to Eastern Europe and the Baltics

German (what a surprise?!?!) representative in the EU parliament Ska Keller said the following:

>In the debate about the European refugee policy, Ska Keller, calls for the settlement of larger refugee groups in eastern Europe. The measure could facilitate the integration of refugees. In a conversation this tuesday, Ska Keller has proposed to send a whole Syrian village to Latvia, for example. "The idea with the Syrian village is a possibility that could be used, for example, if refugees do not want to go alone in a country where there are no refugees." It turned out that people liked to go where their people were already living, as this made integration easier. "The option had to be discussed in spite of the resistance of eastern european countries, if necessary we will force those countries". "The refusal to accept refugees violates EU law", emphasized Keller. The EU commission had recently launched a lawsuit against the Czech Republic, Hungary and Poland for violating the EU treaty because they refuse to accept migrants as decided by 2015.''


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2017-06-26 14:27 (saite)
Lol, valsts un tautas saglabāšanas vārdā graut valsti un slaktēt tautu.

Paga, titulnācija tu, tava mazā īpatnējo interešu grupiņa nekādu valstiskumu nav dibinājusi un kultūru ar diez, vai radījusi.

Šajā ierakstā un komentāros tu piedāvā antidemokrātiskas rīcības plānus un idejas. Punkts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-26 15:09 (saite)


Slaktēt ienaidniekus, kas grib slaktēt tevi un tavus zemiešus NAV ''tautas slaktēšana'', tieši pretējais, un savas valsts robežu sargāšana pret iebrucējiem NAV ''valsts graušana''. Tā pat šiem apzīmējumiem neatbilst arī iekšējo nodevēju, piekto kolonnu un kolaboracionistu eksekūcija. Izraēla to ir darījusi visu laiku un lūk, spēj izdzīvot ļoti nelabvēlīgā ģeogrāfiskā pozīcijā. Tā pat viņi uzcēluši sienas, kas pēc kreiso apgalvojumiem ''nestrādājot''. Re, strādā gan.

Antidemokrātiski plāni un idejas ir galēji mēri. Man tādi pat prātā nenāktu, ja situācija būtu normāla un demokrātija Eiropā strādātu.
Starp citu, kreisie bieži atgādina par to kā Hitlers nonāca pie varas demokrātiskā veidā. Šobrīd var notikt kas līdzīgs, tikai right-wing hegemona vietā būs left-wing globālisti. Uzskatu, ka abos gadījumos bruņota sacelšanās no morālā viedokļa būtu sliktākajā gadījumā neitrāla un tavs nosodījums pret antidemokrātiskumu šajā kontekstā ir uspēlēts. Gan jau pati būtu atbalstījusi Ādolfa novākšanu, ja būtu tajos apstākļos un apzinātos kas notiek.

''Paga, titulnācija tu, tava mazā īpatnējo interešu grupiņa nekādu valstiskumu nav dibinājusi un kultūru ar diez, vai radījusi.''

Atšķirībā no pāris procentiem seksuālu deviantu, mana ''mazā interešu grupiņa'' pārstāv titulnācijas tiesības uz savu zemi un brīvību pašnoteikties. Nesaku, ka tas man dod kādas pārākas tiesības un saprotu, ka suicidālu apātiķu nometne no tās pašas nācijas var būt vienlīdz liela, bet ne vieni ne otri nav pielīdiznāmi marginālu frīku subkultūrai, par ko tika adresēta replika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-26 18:38 (saite)
"Tā pat šiem apzīmējumiem neatbilst arī iekšējo nodevēju, piekto kolonnu un kolaboracionistu eksekūcija."

Lūk, šis ir tas, par ko es runāju, ne jau par tiem cēlaji skanošajiem "sargāt robežas" un "aizstāvēties pret ienaidniekiem". Ja nonāks līdz tam, ka asinskāri ekstrēmisti tiek pie teikšanas par to, kuri skaitās iekšējie nodevēji, piektās kolonnas un kolaboracionisti (lol, kolaboracionisti kam? kurai okupācijas varai?), tad mēs arī redzēsim eksekūcijas tautas slaktēšanu. Tieši par to mans sākotnējais "Ō, jā, šitais noteikti beigtos labi".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-26 19:51 (saite)
Savukārt slepkavu un ekstrēmistu foršāža tev kaimiņos no Briseles eirokrāta puses ir perfekti normāla lieta.
Welp, man principā vienalga vai tas ir vai nav ekstrēmisms. Mana dzīvība > terorista dzīvība. Ja politiķis aktīvi iestājas pret manu dzīvību un sargā terorista tiesības to atņemt, viņš ir fair game. Tavam atmirušajam pašsaglabāšanās instinktam nav privlēģija pār citu cilvēku vēl ar vien funkcionējošajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-26 22:43 (saite)
"Welp, man principā vienalga vai tas ir vai nav ekstrēmisms."

Nu tad ko tu cepies pretī? Es te tikai iestājos par to, lai lietas sauc īstajos vārdos.

"Ja politiķis aktīvi iestājas pret manu dzīvību un sargā terorista tiesības to atņemt, viņš ir fair game."

Ok, tad, kad tādu teorētiski iespējumu (ES) politiķi mums parādīsi, tad arī runāsim tālāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-27 00:13 (saite)
Cepšanās iemesls bija tava iemīļotā terminu pārdefinēšana sev pa prātam, bet laikam tiešām nav vērts. Kreisie citādi neprot debatēt.

ES politiķi JAU to parāda, mēģinot uzspiest valstīm bandītu un teroristu kvotas un augstāk minētais citāts iezīmē konkrētus nākotnes draudus arī mums (protams, Latvija tikai kā piemērs, bet tomēr). Ja to būs iespējams apturēt demokrātiskā ceļā, ok. Mana replika ir bija par situāciju, ja tomēr nē. Vismaz vairākām Rietumeiropas valstīm priekš tā palicis pamaz laika, pirms jau būs par vēlu. Jau tagad daudzu valstu policijas netiek galā ar morloku bariem, tiesneši laiž brīvībā noziedzniekus-meļņus, bet politiķi turpina blēt par toleranci, islamofobiju un cenšas ieviest ar vien lielāku cenzūru pret migrācijas kritiku publiskajā informācijas telpā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-27 11:45 (saite)
Kādu tieši terminu es esmu pārdefinējusi sev pa prātam? Apskaties skaidrojošajās vārdnīcās, kas ir ekstrēmisms. Tad salīdzini tā nozīmi ar savām idejām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-27 11:57 (saite)
Ā, un ja par terminiem, tad vispār jau "vigilante" uz tavām idejām nemaz neattiecas. "Vigilante" ir tad, kad likuma nepilnību/birokrātisku šķēršļu dēļ brīvībā palaistu noziedznieku kāds nomušī pats uz savu roku.
Fantāzijas par sev netīkamu uzskatu paudēju (politiķu, piem.) slaktēšanu ir fantāzijas par terorismu - ar iebiedēšanu caur fizisku vardarbību panākt politiskas izmaiņas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2017-06-27 15:40 (saite)
Ja jebkāda veida nepakļaušanās valsts aparātam, pat tādam, kas apdraud attiecīgās valsts pilsoņus, kam šai varai jākaplo, ir ekstrēmi un nepieņemami, okej. Tehniski tev taisnība, jo arī mežabrāļi vai la resistance atbilst šai definīcijai, bet es tomēr runāju po poņaķijam. Ja uzskati, ka pazemīga paklausība ir augstākā vērtība, kuras paŗkāpšana VIENMĒR ir kas slikts, tad it's settled.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-27 15:42 (saite)
Vidžilantisms pret morlokiem, ''terorisms'' pret varu, kas rada eksistenciālus draudus šīs varas subjektiem. I'm okay with that.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2017-06-27 16:36 (saite)
Protams, ja jēdzienus pietiekami izstaipa, tad gnidrologs, kas gribētu slaktēt demokrātiski ievēlētus politiķus, ne ar ko neatšķiras no partizāniem, kas cīnās pret okupāciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaffka
2017-06-27 16:36 (saite)
Palaikam mani pārņem tāda kā bezcerības, nolemtības, bezpalīdzības sajūta, redzot, cik daudz jaunāko paaudžu Latvijas pilsoņu, kuri paši nav piedzīvojuši nedz savas zemes okupāciju, nedz savu tuvinieku slepkavošanu un represēšanu, demonstrē savu smadzeņu izskalotību ar kreisi liberālās ideoloģijas šļuru.
Tādi kā: http://klab.lv/users/hedera/,http://klab.lv/users/pinjons/http://klab.lv/users/src/, nerunājot nemaz par nelieti diegabiksi, ir tipiski šīs paaudzes zombiji/mankurti.
Viņu mājā sācies ugunsgrēks, viņi to redz, bet trallina jautru dziesmiņu - cik jauka, skaista uguņošana visiem par prieku! Tos, kuri ceļ trauksmi un mudina dzēst liesmas, viņi nosauc par apsēstiem prātu zaudējušiem ekstrēmistiem.
Nu kur nu vēl tālāk aizspogulijā?!?
Orvels, ibio...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-27 16:45 (saite)
Mani, savukārt, pārņem skumjas, kad man iekomentē patētisku tekstu bez jel viena argumenta, taču pilnus ar ad hominem un ad passiones.
Nu ko man ar tādiem iesākt? Neko ar tādiem nevar iesākt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaffka
2017-06-27 17:06 (saite)
Mani savukārt pārņem skumjas, ka smadzeņskalotie tukšpauri nespēj uztvert nekādus argumentus (kuru jau gana bija iepriekš gan no gnidrologa, gan kaffkas, gan citiem), tieši tāpat, kā nespēj saskatīt ugunsgrēka liesmas savas mājas korē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-27 17:11 (saite)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaffka
2017-06-27 18:04 (saite)
Ar šo savu postu precīzi par visiem 100% nodemonstrēji to, ko teicu par tādiem kā tu.
Ko gaidīju, to sagaidīju. :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-27 18:07 (saite)
Self-fulfilling prophecy. Ja tu sarunu sāc, oponentu apsaukājot, tad nez, vai gaidīji cieņpilnu diskusiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaffka
2017-06-27 18:20 (saite)
Sarunu nebūt nesāku ar kaut kādu apsaukāšanos, bet kad sarunas biedrs diskusijas vietā nekaunīgi demagoģizē tā vietā, lai argumentēti oponētu, nekādu cieņu pret šādu sarunas biedru neizrādu un neizrādīšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-27 18:25 (saite)
Nu ja reiz sauc "atkārtot!", man nav grūti. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaffka
2017-06-27 18:31 (saite)
Nu, cik reizes tu, zeltenīt, vēl taisies demonstrēt savu neadekvātumu un idiotismu?
M,jāāā, intelektuālisms no šīs liberastu paaudzes zombijiem tā и прёт :DD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-27 18:33 (saite)
Kamēr tu nogursi un nolemsi nekad, nekad vairs man nekomentēt savus emo-tekstus. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaffka
2017-06-27 18:50 (saite)
Labi, staigā laimīga savā pārliecībā. Man šī saruniņa sagādāja patiesi jautrus brīžus.
Bet cilvēki ar tādu mentalitāti kā tavējā, mūsu tautu var novest tikai un vienīgi izšķīšanā bezveidīgā eiroarābu utml. masā.
Acīmredzot, tevi šāda perspektīva apmierina. Mani nē.
Tāpēc vari saukt tādus kā gnidrologs un kaffka par ekstrēmistiem.
Uztveršu to kā pagodinājumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-27 18:52 (saite)
Paldies, ka beidzot atļāvi saukt sevi un gnidrologu par ekstrēmistiem. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaffka
2017-06-27 19:00 (saite)
Bet tas jau ne juridiski ne semantiski nenozīmē, ka mūs tā var oficiāli dēvēt ;D;D
Так что...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-27 19:04 (saite)
Tas taču pašsaprotami. Kamēr jūsu interešu pulciņš tikai ar muti cibā, bet ar darbiem pudelē (izņemot, ja tajā ir molotova kokteilis), tikmēr oficiāli nevienam neinteresē, kā jūs dēvēt juridiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(nav temata) - [info]kaffka, 2017-06-28 02:01:15
(nav temata) - [info]hedera, 2017-06-28 08:52:44
(nav temata) - [info]criticalthinker, 2017-06-28 21:14:55
(nav temata) - [info]kaffka, 2017-06-29 00:24:18
(nav temata) - [info]criticalthinker, 2017-06-28 21:14:20
(nav temata) - [info]criticalthinker, 2017-06-28 21:15:28

(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?