gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,


Slaktēt ienaidniekus, kas grib slaktēt tevi un tavus zemiešus NAV ''tautas slaktēšana'', tieši pretējais, un savas valsts robežu sargāšana pret iebrucējiem NAV ''valsts graušana''. Tā pat šiem apzīmējumiem neatbilst arī iekšējo nodevēju, piekto kolonnu un kolaboracionistu eksekūcija. Izraēla to ir darījusi visu laiku un lūk, spēj izdzīvot ļoti nelabvēlīgā ģeogrāfiskā pozīcijā. Tā pat viņi uzcēluši sienas, kas pēc kreiso apgalvojumiem ''nestrādājot''. Re, strādā gan.

Antidemokrātiski plāni un idejas ir galēji mēri. Man tādi pat prātā nenāktu, ja situācija būtu normāla un demokrātija Eiropā strādātu.
Starp citu, kreisie bieži atgādina par to kā Hitlers nonāca pie varas demokrātiskā veidā. Šobrīd var notikt kas līdzīgs, tikai right-wing hegemona vietā būs left-wing globālisti. Uzskatu, ka abos gadījumos bruņota sacelšanās no morālā viedokļa būtu sliktākajā gadījumā neitrāla un tavs nosodījums pret antidemokrātiskumu šajā kontekstā ir uspēlēts. Gan jau pati būtu atbalstījusi Ādolfa novākšanu, ja būtu tajos apstākļos un apzinātos kas notiek.

''Paga, titulnācija tu, tava mazā īpatnējo interešu grupiņa nekādu valstiskumu nav dibinājusi un kultūru ar diez, vai radījusi.''

Atšķirībā no pāris procentiem seksuālu deviantu, mana ''mazā interešu grupiņa'' pārstāv titulnācijas tiesības uz savu zemi un brīvību pašnoteikties. Nesaku, ka tas man dod kādas pārākas tiesības un saprotu, ka suicidālu apātiķu nometne no tās pašas nācijas var būt vienlīdz liela, bet ne vieni ne otri nav pielīdiznāmi marginālu frīku subkultūrai, par ko tika adresēta replika.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?