gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-06-08 17:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl viens ģeniāls Pitersons. Es esmu ļoti biasēts viņa sakarā, dabiski. Kāpēc? Jo uzskatu viņu pār mūslaik vienu no izcilākajiem domātājiem ar vis asāko realitātes uztveri. Zinu, ka daudzi cibiņi man nepiekritīs, bet vismaz tiem, kas vēlas nopietni saprast mannu pozīciju (manu konservatīvo nostāju) šis īsais tekstiņš varētu palīdzēt.
vot tā


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2017-06-09 02:01 (saite)
*noraušot asaru* ļoti patiesi rūkts. Neko piebilst, neko atņemt. Principā varam secināt, ka esam izgājuši līdzīgu socpolitattīstītības ciklu, katrs gan savos veidos, bet ar tiem pašiem varoņiem un tām pašam skolām.

Atgriežoties pie ņirdzīgā - ļoti labi atceros to Crash tēlu. Bļin, es sākumā pilnīgi nesapratu, vai viņš ir srys vai vienkārši mega labs trollis. Bet tad es kaut kā nokļuvu viņa socportālos, redzēju visas viņa fotkas, mazās draudzenītes un sapratu, ka viņš ir fo real. Reāli rēcīgs čuvaks. Diez kur viņš ir tagad, hehe.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-09 04:40 (saite)
Gan jau, ka turpina skavendžot. Kā mazgadīgas beibes tā loose merchendise. Lai gan ko es zinu. Moš par ierēdni kaut kur strādā. Nebrīnītos. Elastīgs tāds tipiņš bija, cik atceros no pāris irl tusiem. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?