gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-06-08 17:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl viens ģeniāls Pitersons. Es esmu ļoti biasēts viņa sakarā, dabiski. Kāpēc? Jo uzskatu viņu pār mūslaik vienu no izcilākajiem domātājiem ar vis asāko realitātes uztveri. Zinu, ka daudzi cibiņi man nepiekritīs, bet vismaz tiem, kas vēlas nopietni saprast mannu pozīciju (manu konservatīvo nostāju) šis īsais tekstiņš varētu palīdzēt.
vot tā


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-06-09 01:55 (saite)
Es biju negatīvi noskaņots pret ''konservatīvajiem'' vēl laikos, kad rakstīju recenzijas un aktīvi piedalījos gamez forumā, no kurienes tu, iespējams, mani atceries (šķiet kaut ko minēji par to irlā). Lieta bija tāda, ka tajos laikos vēl nebija tāds fenomens kā sjw un tā laika skaļākie ''konservatīvie'' nebija diez ko elokventi, bet vairāk tiešām atbilda karikatūrām, kuras zīmēja bleeding heart liberāļi. Atceros, kas viens no gamez aktīvākajiem offtopic posteriem bija mums tagad puslīdz zināmais Iesalnieka kgs.(viņa palama laikam bija John Wayne). Tad tur vēl bija Crash, kas pilnīgi atklāti trollēja visus ar savu ''humorīgo neonacismu''. Dabiski, ka tajā vidē es nevarēju būt nekas cits kā hādkōr liberālis, jo principā tāds arī esmu. Ienīstu totalitāras tendences, jo esmu ar tām pazīstams caur radinieku dokladiem, aizliegtās un pusaizligtās padomju literatūras, kino un nekad neko tādu nevēlos atpakaļ. Problēma ir tāda, ka mūsdienās šāda veida ''soft'' totalitārisms tiek atkal bīdīts meinstrīmā caur tādiem cilvēkiem kā diegabiksis u.c. sjw trakuļi. Runas etiķetes universitātēs, ''hate speech'' likumi, absolūti 100% biasēti mēdiji, kas darbojas kā valdošās nomenklatūras propagandas rupori. Tas viss ir tieši tā situācija, kuru vēlējās panākt t.s. ''Frankfurtes skolotāji''. ''Soft cultural marxism''. Viņi saprata, ka harcore komunisms ņepraiģot, bet tāds subversīvs, pliekans, tomēr idarbīgs, gan. Tas ir tas par ko Pītersons ārdās un kāpēc to ir tik grūti apkarot. Tas samērā veiksmīgi izliekas par to, kas nav - liberālismu. Bet tas tiek tik prasmīgi ietērpts demagoģijā, ka liela daļa cilvēku, īpaši Rietumos, kuriem nav nekad nācies dzīvot zem poļitruku un komjauniešu ideoloģiskās vadības, nespēj redzēt tam cauri. Ne velti šobrīd vis lielākā opozīcija smago leftwing tendētajai ES nāk no post-svjetu/Varšavas bloka valstīm un pat Austrumvāciešiem, kas galīgi nemīl merkeles un junkerus. Pamatā cilvēki, kas ir dzīvojuši zem kreisajiem lielu porciju sava mūža un labu zina viņu metodes, viltības. Viņi negrib to atpakaļ, tāpēc tāds backlash pret visu to ''globālismu/open boarders bs'' un tml subversijām, kas ir atklāti naidīgas nacionālo valstu suverenitātei. Never again!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-06-09 02:01 (saite)
*noraušot asaru* ļoti patiesi rūkts. Neko piebilst, neko atņemt. Principā varam secināt, ka esam izgājuši līdzīgu socpolitattīstītības ciklu, katrs gan savos veidos, bet ar tiem pašiem varoņiem un tām pašam skolām.

Atgriežoties pie ņirdzīgā - ļoti labi atceros to Crash tēlu. Bļin, es sākumā pilnīgi nesapratu, vai viņš ir srys vai vienkārši mega labs trollis. Bet tad es kaut kā nokļuvu viņa socportālos, redzēju visas viņa fotkas, mazās draudzenītes un sapratu, ka viņš ir fo real. Reāli rēcīgs čuvaks. Diez kur viņš ir tagad, hehe.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-09 04:40 (saite)
Gan jau, ka turpina skavendžot. Kā mazgadīgas beibes tā loose merchendise. Lai gan ko es zinu. Moš par ierēdni kaut kur strādā. Nebrīnītos. Elastīgs tāds tipiņš bija, cik atceros no pāris irl tusiem. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?