gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-06-06 03:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man vēl arvien patīk jūzeris [info]pinjons un ne tikai tāpēc, ka esmu ar viņa rožu sadzēris irlā un man patīk viņa nonchalant humors, BET (Godmaņa, dabiski), es nevaru saprast cilvēkus, kuriem nav viedoklis NE PAR KO. Pieļauju, ka tas ir obligāts nosacījums, lai veidotu karjeru jurisprudencē. Pats noveģetēju jurfakā trīs gadus un pēdējais kliņķis, lai no tās vietas aizietu un nekad vairs nedomātu par darbību attiecīgajā sfairā bija brīnumainās pārvērtības atsevišķos kursa biedros.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-06-08 13:34 (saite)
Šajā pavedienā vispār negāja runa par sieviešu/vīriešu attiecību dinamiku, bet par to vai man kā savas cilts pārstāvim būtu jāupurē savas cilts cilvēki musļiku teroristie lai tev, hederiņ, būtu warm and fuzzy fīlings par tavu inkluzīvo toleranci. Tu neadresēji šo pointu, jo dabiski, ka skaidrā saprātā to nav iespējams pamatot. Ja tu atzītu, ka esi gatava savus līdzpilsoņus pakļaut nāves riskam, lai justos morāli labāka, tu izdarītu sava publiskā tēva pašnāvību. Tāpēc tu pilnīgi beztēmā kaut ko sāki vāvuļot par manu mizogīniju un man vienalga vai tie ir pamatoti apvainojumi vai nē (jā, moš esmu, whatever), bet tam nav pilnīgi nekāda sakara ar iepriekšējo pavedienu un tie ir augsti ironijas skalā, jo musļiki ir pati mizogīniskā populācijas šī brīža zemeslodē un tu uzstājies kā advokāts viņu tolerēšanai, kamēr paralēli nikni purpini par kaut kādiem Rudzīšiem, kuri, atšķirībā no musļikiem tevi nevaros un skābi sejā par netiklību nemetīs. Smieklīgi. Get a grip of yourself.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-08 13:38 (saite)
Lasīt nemāki? Es neko neteicu par tavu mizogīniju, es parādīju, cik smieklīgi izklausās tavi argumenti, ja mēs tos izmantojam, lai vērstos pret citu cilvēku grupu, piemēram, vīriešiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-08 16:36 (saite)
Pag, kas tieši manā argumentācijā smieklīgs? Ka es vēlos neļaut masveida migrāciju no masām, kurās vismaz neliels procents simprocentīgi būs nāvējoši kamikadzes? Paskaties uz terorismu Polijā un Ungārijā, kur ''ļaunie nacīši'' pie varas. ZERO! Paskaties uz UK, Franciju etc. - katru mēnesi. Cik VĒL faktu tev vajag?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?