gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-04-27 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti ko tas nērdīgais briļļainis cerēja darīt pie sīriešu konfliktētājiem. Pielietot savas D&D ruļļu zināšanas un bļaut ''fireball, fireball''? Vairāk izskatās pēc potenciālas seksa lelles seksslāpušiem salāfistiem. Nu nekas. Cietumā arī varēs pildīt līdzīgu lomu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2017-04-30 00:13 (saite)
Protams ka spridzināšana un galvu griešana ir sliktāka par muldēšanu blogā. Problēma tajā, ka arī šī konkrētā veida muldēšana ("apgaismības, redukcionisma un modernitātes kritika"), ja to pārvērš praksē, izskatās tieši pēc tā paša. http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Kaczynski

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

non sequitur
(Anonīms)
2017-04-30 10:09 (saite)

Tu taču saproti, ka tikko daudzus praktizējošus kristiešus (jo konsekventa kristietība PRAKSĒ ir kritiska pret "apgaismību, redukcionismh, modernitāti"), zemniekus, konservatīvos un kritiķus pielīdzināji notiesātam pulverīšu sūtītājam?

Tas ir aptuveni tāpat, ja es teiktu: "Problēma tajā, ka arī šī konkrētā veida muldēšana ("pagātnes, vēstures, tradicionālo vērtību, kristietības, kapitālisma un citu vecā tipa saimniekošanas formu" kritika), ja to pārvērš praksē, izskatās tieši pēc tā paša. Un es ieliktu linku uz Staļinu, Polu Potu un Mao Dzedunu. Jā, patiesi, jāatzīst, ka Kačinskis un pat ISIS uz PRAKTIZĒJOŠO ateistu un modernistu fona ir sīki knišļi. Bet mēs jau noskaidrojām, ka šis arguments ir īsti non sequitur, slidenā nogāze, un ka tava loģikas piruete ir tikpat caurkritusi kā tie garlaicīgie kompji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: non sequitur
[info]axsys
2017-04-30 11:26 (saite)
"Tu taču saproti, ka ... kritiķus pielīdzināji notiesātam pulverīšu sūtītājam?"

Pulverīšu sūtītājs mēģināja īstenot praksē šo te "kritiķu" ideālus. Ja tu gribi lai pazustu modernitāte un apgaismība un ja kāds cits cenšas to reāli panākt, tad kādā veidā jūs neesat vienā laivā?

"kristietība ... ir kritiska pret apgaismību"

Okej, labi ka vismaz pats atzīsti savu piederību fosīlijām. daudzi citi kkādu iemeslu pēc mēģina iestāstīt sev un citiem ka tās tomēr ir savienojamas lietas.

Nezinu gan no kāda īkšķa tu te izzīd un kam mēģini piešūt vēstures vai kapitālisma kritiku. Vēsturi ir bezjēdzīgi kritizēt jo tā pēc definīcijas nav spējīga mainīties, var tikai mācīties no vēstures kļūdām. Un kurš te ir pret kapitālismu? noteikti ne es.

P. S. toties saukt lietas uz kā burtiski balstās visa mūsdienu pasaule par caurkritušām -- tā gan ir tuvredzība un tumsonība vienā iepakojumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?