gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-11-01 20:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šis bija komentārs pie kārtējā extras demarša, kas attiecas universāli uz visiem žīdiem
Esmu diezgan droš, ka viņš pats ir 'ēbrejs'. Vizuāli vismaz perfekts aškenāzis. Līdz ar to jebkāda intelektuāli godīga debate ar viņu principiāli nav iespējama. Pie tam ar šiem tā nav iespējama vispār ne par ko, ne tikai pašu žīdu jautājumu vai Izraēlas/palestīniešu kondīciju. Viņi principiāli nedebatē. Ja kāds viņiem nepiekrīt, tad notiek bezgalīga bombarešana ar vienu un to pašu līdz forever vai otrs variants, ban/cancel kultūra. Neirotiska paštaisnu monstru rase, kuriem nav nekā kopīga ar cilvēkiem.

Kā saka E. Micehal Jones - žīdi ar vien vairāk sāk parādīt savas īstās krāsas pēdējā laikā un pat sabata goji sāk apšaubīt savu reliģiozo verdzību viņu mērķiem dēļ absolūtajām necilvēcībām, ko šobrīd dara Izraēlas valsts un kuras ir atklātība visiem, kas neaizsedz acis, vienlaikus agresīvi melojot un apmelojot. Viņiem to tagad grūtāk darīt, jo internets zina un atceras.


PS.
Cibā vispār ir disproporcionāli daudz žīdu ar latviskās valodas spējām. Tieši tā pat kā jebkuras citas valsts jebkurā runātavā vai informācijas izplatīšanas kompānijā vai politaktīvistu partijā. Un viņu ir cik? Max 3% pilnīgi visās šajās valstīs. Bet viņi visi vienmēr visur ielien, lai runātu savus melus un propagandu. Tātad teju neviens nestrādā produktīvu darbu, bet visu laiku skalo smadzenes naiviem gojiem par to cik kruta būt ļaunam. Visa viņu sūtību uz šīs zemes. Amazing!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]3koma14vs007
2023-11-01 21:14 (saite)
Jā, patiešām, izrādās arī extranjero ir žīds, jo viņš nobloķēja mani savā cibā, kur es ctulhu piedāvāju beidzot satikties un parunāt, bet ctulhu kā parasti nomīza un pasūdzējās extranjero, ka ar mani nav iespējamas normālas diskusijas, tāpēc lai mani nobloķē.
Un extranjero to izdarīja.

Divi nelieši, ar kuriem mums - latviešiem nav un nevar būt nekā kopīga.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-11-01 21:39 (saite)
Nez te vēl kāds īstenais latvietis bez jums abiem ir palicis, ā nu mapats varbūt.

Reku jums īsteno latviešu mītnes vieta:

http://tehvi.dv.lv/

Tur ir daudz viedu garamantu kā sūri apraudāt savu likteni koklējot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

?
[info]jan09
2023-11-02 12:24 (saite)
cik vēl ilgi dižosies, ka beidzot esi uzzinājis par apm pirms 20 gadiem izveidotas vietnes eksistenci? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dombrava
2023-11-01 21:58 (saite)

(Atbildēt uz šo)


[info]dombrava
2023-11-02 00:22 (saite)
Ļaunuma eskalāciju šādu tekstu sacerēšana nemazina. Turklāt patiesība vienmēr pārspēj mūsu zināšanas, tāpēc nesaprotu, kāpēc oponenti tā jānozākā? Tad nu sanāk, ka karojam paši ar sevi tagad.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mapats
2023-11-02 10:24 (saite)
Patiesība vienmēr svarīgāka. Tāpēc tā jāizplata.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?