gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-02-11 17:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Messi of piano
Neesmu ūber eksperts klasiskajā mūzikā. Klausos to sporādiski un vairāk saprotu emociju līmenī. Bet šitas knariņš ir something else pat priekš manis laja. Korejietis, 18 gadu, spēlē kā viedais kā tehniski tā izpratnes līmenī. Varētu salīdzināt ar izcilu skandu, kur skaņu sadalījums ir perfekts. Bet te vēl papildus jaunā cilvēka kaisle un ieinteresētība. Droši vien būs turpmāko desmitgažu izcilākais pianists.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-02-12 15:07 (saite)
Jā nu ar to pašu vakcinēšanos: Ir vērts būt vienādi skeptiskiem gan pret teiksim pfizera reklāmām gan pret antivakcīnisku MMD kviecieniem.

Patiesība ir kaut kur pa vidu.

Un ja mēs saprotam kā vakcīnas vispār, mRNS vakcīnas konkrēti un pretvīrusu mRNS vakcīnas pavisam konkrēti strādā, tad mēs saprotam ka tas nav panaceja, bet globālo ļaundaru depopulācijas rīks arī nē. Kas visā šajā storijā izskatās vissliktāk - pat ne pfizers, kaut arī viņi ir slēpuši datus par blaknēm un tur būs lielas razborkas. Vissliktā izskatās šakāļveida sīkpolitiķi aļa pavļuts, kas nehuja nejēdz ne no epidemioloģijas ne veselības aprūpes ne imunoloģijas bet tiešām dara šito - akli seko ideoloģisk;ām nostādnēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-12 15:26 (saite)
Nu okej, tātad tu esi mazliet nomierinājies un atzīsti, ka daudz kas skamdēmijas sakarā bija nepareizi, nezinātniski.
Tomēr tu turpini lietot terminu "antivakcīnisti". Redz, tādi cilvēki vienmēr bija pat dekādes atpakaļ, bet tam nav nekāda sakara ar aizdomīgumu pret eksperimentālo gēnu terapiju, kas tika UZSPIESTA un kuras bija absolūti nepārbaudīta (normālais testu etaps 10-15 gadu). Es un lielākā daļa citu "antivaxeru" ir vaxējušies pret viskautko, jo evidences ir zināmas par šo vaxu darbību. Mēs neņēmām iekšā šļirces, jo tā ir eksperimentāla medicīna, kuru tālejošās sekas mums netika izstāstītas. Pret slimību, kas nav bīstama, ja vien neesi 90 gadus vecs vēža un diabēta pacients.
Šakāļi kā Pavļuts vai tas pats Fauči amerikā ir parazīti un sistēmas darbinieki, kas apkalpo korporācijas, ka tirgo šo čūsku eļļu. Vēlams tādus izpurdžot no sistēmas. Grūts darbs.

Tagad, kad nācis klajā potenciālais Pfizer izdarības "controlled evolution" vai 'gain of function' sakarā, tad vispār zūd jebkāda uzticība mūsdienu medicīnai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-02-12 15:30 (saite)
Antivakcīnisms un antivakcīnisti ir daudz senāks fenomens, nesākās C19 pandēmijas dēļ. Bija kustība pret jau pret melno baku vakcīnu, daudz kur sevišķi štatos regulāri ir visādu pārsvarā reliģisku ļautiņu kustības pret bērnu vakcinēšanu ( dajebkādu) kā rezultātā ir bijis masalu uzliesmojums vismaz viens ( mesasles outbreak) un man šķiet ka poliomielītu arī kādās MMD ģimenēs norāva. [Polio ir vīrusu slimība kas sakropļo bērnus - neatgriezeniski]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-12 15:36 (saite)
Antivakcīnisma kustība sākās dēļ tā, ka reāļi big pharma tika ne vienu reizi vien pieķerta nozigumos pret cilvēci, bet nekad netika par to adekvāti sodīta (jā, bija naudas štrāfi, kas viņiem ir kā ūdens pīlei).

Tas viss gan ir pilnīgi paralēli skepsei pret C19 vaķcīnām, kas no paša sākuma ģenerēja sarkanos karogus visiem, kam piemīt kaut rudimentāla loģiskā domāšana un spēja redzēt paternus sev apkārt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-02-12 15:39 (saite)
Nevis ``noziegumos pret cilvēci``, nedramatizēsim bet kļūdās. Kā talidomīds utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-12 15:58 (saite)
Interpretācijas moments. Es uzskatu, ka DR. Mengles taktika, kas tiek pielietota lielajos farma korpos IR noziegums pret cilvēci. Lai, mēs te uztaisam dīvainu šļuļu. pārdodam miljoniem cilvēku pateicoties efektīvam mērketingam, cilvēkiem paliek tikai sliktāk, daudzi kļūst atkarīgi, zināms procents mirst. Mums pih, jo mūsu cilvēki strādā valstu valdībās, kas apstiprina šīs čūsku eļļas.
Tev laikam negribās atzīt šo korporāciju ļaunumu, jo tur pārāk daudz (((tavējo))) pie siles.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-02-12 16:03 (saite)
Uz to es tikai varu atkārtot ilustrāciju kas būtu ja šamie piebremzētu tās vakcīnas. Nu jā nepārbaudīts, attālās blaknes nezinām tāpēc vakcīnu nav. Tak noplūstu dati ka patiesībā ir un sāktos globāls hajs pret ļauno farmu kas sēž uz vakcīnām, visi momentā atcerētos konspirācijnostāstus par ļaunajiem naftiniekiem kas sēž uz torsionu lauku, orgona un ūdens enerģijas dzinējiem, teslas antigravitāciju un mūžīgajām lampiņām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-12 16:17 (saite)
Šādi demagoģiski teksti an atgādina tikai šo:

Attopies. Tev nav jābūt cilvēces ienaidniekam. Pieņem Jēzu savā sirdī or smth.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-02-12 16:20 (saite)
/ Pieņem Jēzu savā sirdī /

ā tas ir apmēram šitā:

https://www.theatlantic.com/science/archive/2017/11/how-the-zombie-fungus-takes-over-ants-bodies-to-control-their-minds/545864/

Jēzus ir kaut kāds cordyceps pavaids :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-12 16:30 (saite)
Centos tev tavu aroganci un ignoranci piedot. Visi esam grēcīgi. Nomierinies un beidz meklēt anti-God ideoloģijas. Tev no tā paliks tikai sliktāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-02-12 16:33 (saite)
Tu pareizi augstāk teici - esam tikai mēs un mūsu kļūdas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-02-12 15:38 (saite)
Protams C19 epidēmijas sākumā bija panika. Globāla. Visi atceras spāņu gripu + pirmie C19 štammi bija tiešām agresīvi, rezultējās masīvā vīrusu pneimonijā. [Neaizmirsīsim ka pirms tam bija SARS paveids MERS kam letalitāte bija 30%, par laimi tas nebija īpaši lipīgs.] Tas pēc tam notika parastā šādu vīrusu evolūcija virulences pieauguma un patogenitātes samazinājuma virzienā un pasākums kļuva līdzīgs parastajai gripai.

Also, ja svaigi izstrādātās vakcīnas tūlīt netiktu masīvi blieztas populācija bet nobremzētas, tad zini kas notiktu? Tad visādi mapati skaļi kviektu ka globālie overlordi depopulācijas dēļ sēž virsū uz vakcīnām un bendē cilvēkus nost.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-12 16:03 (saite)
Panika tika mākslīgi ģenerēta caur (((medijiem))). Neviens no tā sūda nemira. Mirstība bija ierastajos līkmeņos visas "panikas" gaitā. Cilvēki bija panikā, jo katru dienu tika likti baneri ar "šodien mirušie" visus medijos. Smieklīgi, ka tagad, kad virsnormas mirstība ir augstāka par kovida pīķi, nekādus banerus medijos vairs neredzama. Tik viegli virzīt masu psihozi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?