gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-02-11 17:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Messi of piano
Neesmu ūber eksperts klasiskajā mūzikā. Klausos to sporādiski un vairāk saprotu emociju līmenī. Bet šitas knariņš ir something else pat priekš manis laja. Korejietis, 18 gadu, spēlē kā viedais kā tehniski tā izpratnes līmenī. Varētu salīdzināt ar izcilu skandu, kur skaņu sadalījums ir perfekts. Bet te vēl papildus jaunā cilvēka kaisle un ieinteresētība. Droši vien būs turpmāko desmitgažu izcilākais pianists.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-02-12 15:38 (saite)
Protams C19 epidēmijas sākumā bija panika. Globāla. Visi atceras spāņu gripu + pirmie C19 štammi bija tiešām agresīvi, rezultējās masīvā vīrusu pneimonijā. [Neaizmirsīsim ka pirms tam bija SARS paveids MERS kam letalitāte bija 30%, par laimi tas nebija īpaši lipīgs.] Tas pēc tam notika parastā šādu vīrusu evolūcija virulences pieauguma un patogenitātes samazinājuma virzienā un pasākums kļuva līdzīgs parastajai gripai.

Also, ja svaigi izstrādātās vakcīnas tūlīt netiktu masīvi blieztas populācija bet nobremzētas, tad zini kas notiktu? Tad visādi mapati skaļi kviektu ka globālie overlordi depopulācijas dēļ sēž virsū uz vakcīnām un bendē cilvēkus nost.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-12 16:03 (saite)
Panika tika mākslīgi ģenerēta caur (((medijiem))). Neviens no tā sūda nemira. Mirstība bija ierastajos līkmeņos visas "panikas" gaitā. Cilvēki bija panikā, jo katru dienu tika likti baneri ar "šodien mirušie" visus medijos. Smieklīgi, ka tagad, kad virsnormas mirstība ir augstāka par kovida pīķi, nekādus banerus medijos vairs neredzama. Tik viegli virzīt masu psihozi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?