Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2012-02-03 10:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir tikai asaras
Šorīt Narvesenā, cīgas pēŗkot, atmirušiem pirksiem un visu, brīdī, kad vajadzēja sekot neiztrūkstošam- Kafiju, čiveni, salvetes, bulciņu? paņēmu uz izbīli ar stīvu žestu sejas rajonā un- Tuša nav pa seju? Kādu strēķīti manī ieskatoties, pārdevēja konstatēja faktu- Nē, ir tikai asaras.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2012-02-03 11:29 (saite)
es arī v čornom un s kapišonom (tas no āras, iekšējā kārtā v tjommno sinjem), vsja v sljezah, sarkaniem duņas vaigiem un asarainām acīm. Un man jāiet uz pārrunām, omaigād, kad gan citreiz parādīt sevi no tās labākās puses, ja ne šodien?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nefolk2
2012-02-03 11:44 (saite)
vot, interesanti, tas sejas krēms, ko lieto sievietes, un lūpu balzāms, viņš reāli nesasalst/nepārvēršas plānā ledus kārtiņā tādā laikā? nu es to tā iedomājos, izumrudnij bļesk snežnoj karaļevi, tikai vienas asins lāses (no deguna/sasprēgājušām lūpām) un lielais estētiskais ooo... nu paskatīsies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-02-03 11:52 (saite)
es nelieku krēmu, ne tonālo, nekādu, pat uz vakariem nezieķēju visas tās nīvejas un murkšķu taukus, manšķiet, ta tā āda vēlvairāk pleķojas šitojos aukstumos, nukad, sasūcināta viskādiem taukiem un ta, hujakts, nonāk arktikā, nou nou nou, tākā šitas Tev jāprasa īstām dāmām, man tik galvenais, lai acis sakrāsotas, uzacis ar raksturu un auskari vietā, pārējie vipendroni neincē:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santech
2012-02-03 13:21 (saite)
Murkšķu tauki! ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2012-02-03 14:54 (saite)
runā sniega karaliene:
ņemam murkšķa taukus supertaukaino protektīvo bēbīškrēmu, laicīgi uzziežam, jo citādi toč pārvērtīsies ledus kārtiņā, un cilpojam apkārt, bēdu nezinādamas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kjeerpis
2012-02-03 15:22 (saite)
njā, nekādus mitrinošos nemaz nevar lietot šādā laikā, nu tur stundu pirms iziešanas var. Tā, ka gan jau sasalst. Lai gan degunriņķis nekad nav auksts, kāpēc, lai krēms sasaltu? vvz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]implozija
2012-02-04 00:34 (saite)
ziemā pa dienu liek barojošu krēmu, mitrinošu - uz nakti. vasarā - otrādi :) citādi toč viss ar ledu apvilktos, not fun!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?