Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-08-18 09:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bet, vispār, ja tā apcerīgi šorīt, kamēr nagulaka žūst, tad principā ir tā, ka mēs tak nākam viens otram virsū, nutā, viens dzimums otram. Viens nāk vienam virsū, saka, salabo krānu un atskrūvē man burku, otrs, savukārt, do man ēst un izšuj inicāļus uz zeķes. Untad beigās visi apvainojušies un ierobežoti un- kas, mumste aizpagājušais gadsimts? un mums taču feminisms un (kā tas otrais būtu?) un ta beigās visi kliedz, -vaitu atpisīsies vienreiz no manis ar to burku/ krānu/ plauktu/ izšuvumu utp. Ā, un vēl ja tie trešie, tie vispār ahujevšie un saka, aizskrien tu, tev jaunākas kājas, bet tas laikam šite neiederas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bozena
2011-08-18 10:23 (saite)
Un vispār šajā kontekstā, man jau negribas to atzīt, bet tā ir, vidēji vīrieši kopumā māk izdarīt daudz vairāk kā vidēji sievietes, nu no tādām neaizstājamajām lietām es domāju, nevis tamborēti aizkari, piemēram, izgatavot spēkstaciju vai atkal uzmontēt boileri, par ko es viņus atkal apbrīnoju, bet cīsiņus un majonēzi viņi paši var nopirkt, tāpēc sanāk kaut kā slikti, ka viņi sievietēm ir daudz vairāk vajadzīgi, nekā sievietes viņiem, jo bez tiem iniciāļiem uz zeķēm jau viņi kaut kā iztiek un pārējo māk paši. Labi, bet jūs nevienam neteiksiet, ka es tā teicu, ja?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]krii
2011-08-18 11:16 (saite)
It kā jau jā, bet no otras puses - vismaz pilsētas dzīvoklī, cik tad bieži tas boileris jāmontē, skapis jāpārbīda vai plaukts jānaglo? Biežāk kā reizi pāris gados tā nepieciešamība (uzsveru - nepieciešamība, nevis kaprīze a'la "ak-es-tik-trausla-nesakarīga-mazām-rociņām-kājiņām-ieskrūvē-mīļais-tu-to spuldzīti")pēc atlētiskā vīrišķā pleca nerodas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bozena
2011-08-18 11:32 (saite)
Tāpēc jādzīvo pilsētā, jo spūldzītes pie spūldzītē, iebāzt pirkstus cokolā var katra, bet nedodies, tā ir māja, kurai laiku pa laikam kaut kas iziet no ierindas, sūknis, ģenerators, omaigad, un ta pamēģini kādu nolūzušu koku nozāģēt, tur tak kāja būs nost tūlīt, ja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2011-08-18 11:45 (saite)
Nuja, nuja. Savukārt lauku mājā ir vajadzīga kāda, kas lopiņus apčubina, puķītes izravē un kartupeļus uzvāra, kamēr tas malkascirtējs un kombaina jājējs pa lauku ņemas, tāpēc tur darbu dalījumam ir kāds racionāls pamats.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?