Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-08-05 12:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man, vispār, pēc atvaļinājuma viss pēkšņi ir atvēries, kāpēc, kasmantopateiks, es, teiksim, brīvdienās neeju ar grāmatu uz dambja zvilnēt uz pleda un sauļot kājas, ja es dzīvoju, tur pavisam nepārprotami blakus, ar kādām, tādām, pasakiet vietām tad es būtu iepriekš uz to visu raudzījusies un vilkusies pa trim latiem uz bezjēdzīgu solāriju, bez grāmatas un bez pleda un bez rezultāta iedeguma izteiksmē. Nu, nav duma, pasaki?! Ir duma, pasaku! Untadmanira tik daudz viskādu plānu darbam, ka man pilnīgi žēl tā bosa, ka es viņu beidzot noķeršu un piežvangstināšu visas ausis, un viss tik elementāri, un sen jau vaidzēja un kur man tas viss bija neredzams, ka acu priekšā bijis un tikai tagad es to izdomāju, nu, un viņš noteikti, kad būs piežvangstināts,mētās mani pa gaisu kā emīlu tas dumpis tai vīzijā par vēžiem, tā tīri iekšīgi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2011-08-05 13:20 (saite)
nue, tas būtu nedaudz pārspīlēti par to dzīvošanu darbā, neteiksim jau nu, ka es būtu ārkārtīgi pārpūlējusies un pusi dienas nepavadītu cibā, ja. betē, man akal liekas, ka pēdējā laikā man sanāk daudz kvalitātīvāk viss, nuka, beidzot, tu esi pa īstam iešūpojies, pieņemts par savējo, saproti visus (gandrīz) procesus un momentā zino ko/ kā vaik

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2011-08-05 13:27 (saite)
nu bete mājās ar tu par viņu domā, un pa naktīm. tas tak skaitās. i tavas sporta spēles tak ar visiem patika. nu ievadā ar pasaki, ka dikti ilgi esi kautrējusies un ka tev grūti bijis saņemties uz tādu jautājumu, bet "kas kaunu neprot, tas badu nemirst" nu un ka tu gribētu kādu materiālu novērtējumu. nu tā kaut kā ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?