Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2009-11-02 11:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Forši, kad iet cauri poliklīnikuma kordõriem, visā tādā cēlā gaitā un baltā blauzõnā un vicina svarīgu mapi, ta atgadās tā, ka sveša medmāsa tā visai cienīgi pasveicina. Un ta uzreizām prātā burās ainiņa, kur es būtu, ja nebijis ķīmijā tas trejnieks, proti, dziest gaisma, sākas apgaita i tut vihažu ja, vsja v belom... un ar stetoskõpu, sanitārs tikko ieslaucījis pēdīgo putekli slotui skapī, medmāsas aizpildījušas schēmas piecminūtei un pacjentūra rātni sasēžas uz savu glīti tikko saklāto gultu stūriem un ieraudzijuši mani, stiepj pretim izmisīgas roķeles un saka :"dakter, es varu staigāt..." un es saku : "Nunu, pacjent Bēŗziņ, jums vēl kāds laiciņš jāatpūšnas' un lieku gādīgu, vēsu roku šim uz pleca un tad skreju tālāk un saku :"Tātā, bet pacjent Pētersõn, un kas ta jums šite?! Akal papiranti, jūsu ta stāvoklī, nununu!" . Nu un tādā garā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2009-11-02 12:15 (saite)
Aha. "Visiem uz redzēšanos, bet jums, bērziņ, ar dievu!"
:)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-11-02 12:30 (saite)
aij, pofik, toties KĀDS halāts!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]indulgence
2009-11-02 13:23 (saite)
Kad es vidusskolas laikā par sanitāru vasarās piestrādāju, tad tie Baltie Halāti, zem kuriem karstās vasaras dienās medmāsiņas gandrīz neko nevilka (ko tur ies iespringt, dzemdību nodaļā starp babuļiem grozoties), tie manos pubertātes sapņos Ļoti Nozīmīgu Vietu ieņēma. ;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-11-02 13:32 (saite)
kad es strādāju trakonamā, ta arī dikti neapmierināta biju ar sev valsts piešķirto bezformīgo haltatu, ar zīmogu uz dibina un dikti skaudu, kaut arī gados vecu , bet tomēr glīšo medmāsu ietērpu. Unē, taka es šitā firmas veikalā vienreizīt nopirku tādu dikti glīšu, ar rēferi un visko glīti izceļošu un vienā maiņā tanī apvilkos, ta pēc kādas stundas jau biju spiesta pārgjērbties, detaļās neieslīgšu, bet tie tomēr bij 30 traki puikas, ar diezgan koncentrētu uzmanību!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2009-11-02 16:09 (saite)
:) 30 traki puikas !!! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hamish
2009-11-02 21:54 (saite)
Lai citi tev teiktu: "Es varu staigāt!", tev vajadzētu būt citam ķitelim mugurā un vēl tādai melnīgsnējai bārdiņai un gariem, cirtainiem matiem, nu, jū nov, vat ai mīn :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?