Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2009-07-17 11:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Nu i semeika, ziniet. Līka fjokla, kas veltīgi cenšas koncentrēt skatienu uz ekrāna 6to prātu un neaizmigt ar papirantu zobos, cītīgi rakstīdama sms ar nenoteiktu jēgu, par piemēru: "Ou, es piedzēŗu vīnu tāpat. Un tavs sms pavisam spokaiņī kā špoks" vai "Davaj, pietiek jokoties, jāvelk pančõ un jātop laimīgiem" vai "Un Villišs štenēdams apkalpo bērnus", tikpat līku, bez naktsmājām palikušo brāli no kroga gaidīdama, kas teju pārveļas pārpa slieksi kopā ar pudelsbrāli un kliedz "Eu, pietrūkst divi lati vīnam!" uz ko es līku pirkstu kosmosā izstiepdama atbildēju, ka tādās elitārās ielās kā blaumaņa jau nu gan pat  kvaņškara maksā astoņus latus, nezinu, no kurienes tas, godīgsakot neesmu intrasējsies par kvanškaras izcenojumiem šajā regjiõnā.
Šorīt atstāju jauniešus kolektīvi saceram Ziemeļnieka cienīgus pantus pie virtuvsgalda, tādi smuki, ziniet.
 Vot jaunatne pošla, kad es augu, tad visi puiki bij tādi metru gari, pumpaini rūķi, šitādu staltu, labi noaugušu un pieklājīgu jaunskungu jau  nu gan toč nebij, cik atceros vienaudžus tā ap astoņpadsmitiem, šie allažiņ dumi ķiķināja un zīmēja ficukus uz galdiem.
Starp citu, brāls vēstures ekzāmenu nolika uz A, prikiņ?! (Tad redz ko nozīmē labi apasiņotas smadzenes).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2009-07-17 11:22 (saite)
jaa viens no tiem sms traapiija man :D tikai tajaa briidii man vinjsh likaas pilniigi normaals un adekvaats, jo biju aptuveni taadaa pashaa stadijaa kaa tu.

(Atbildēt uz šo)


[info]antuanete
2009-07-17 11:23 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo)


[info]rediiss
2009-07-17 11:33 (saite)
jā, velns, nebija to stalto briežu :( nu, viens varbūt. uz to pusi. bet dzejoļus nerakstīja un par mezonu kustībām (to no unpy iemācījos) arī nefilosofēja. dabuju vienreiz labot šim sacerējumu, tad sirmus matus dabuju vienā setā :D

(Atbildēt uz šo)


[info]tessera
2009-07-17 12:59 (saite)
O, mazais, kaitinoshais, kjikjinoshais puisiitis jau viinu dzer un ar draugiem klenderee pa naktiim! Gadi skrien ka stirnas, taa saciit! Zheel, ka manas acis to nevar skatiit tuvaakajaa naakotnee! :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-07-17 13:02 (saite)
bet es kaukā nevisai sapratu, Tu tai Irlandijā uz palikšanu vai ciemos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tessera
2009-07-17 15:39 (saite)
Laikam jau uz taadu pailgu palikshanu. Man te patiik. Un tad taalaak - piemeeram, uz Spaaniju. Bet es ciemos braukshu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-07-17 15:56 (saite)
oibožemoibožemoi, šis stāsts ir par nesatikš-anos. Es tak nekā pat nenojautu:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tessera
2009-07-17 19:09 (saite)
Domaa, ka es pati nojautu? Dziive aizraava savos virpuljos un es ljaavos! :))
Beidz, es braukshu atpakalj jau diezgan driiz (ne atpakalj, satikties ar cilveekiem). Un taaaaad... Nu, tad mees kaut ko izdariisim. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?