wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2007-01-20 16:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:bezsteiga
Mūzika:prāts nepieņem svešu radītas skaņas
Entry tags:aizva

jau iestājusies pavasara krīze?
Uznāk depresīvas domas. Pēdējā stāstā to lieliski var redzēt. Gribas izdzēst savu dzīvi. Pārdzimt no jauna. Kādēļ nav kādas delete pogas?...
Gribu mainīties. Vienmēr būt pareiza un saķemēta, smaidoša, izraustītām uzacīm un sakotiem nagiem, perfekti nospodrinātām kurpēm/zābakiem un glīti sakārtotām burtnīcām. Un tāda, kas spēj pieiet pie jebkura un parunāties...
Bet es sēžu stūrī pie krāsns ar grāmatu rokās, violeta kapuce pārvilkta pār galvu (violetā esot sapņotāju krāsa... un šis ir vienīgais apģērba gabals ar kapuci, kas man ir) un sapņoju.

miljoniem zvaigznīšu sakrīt manā kapucē, es uzlieku kapuci un esmu debesīs... /M. Freimanis/

Bet es pati radu savas debesis un savu elli un šeit uz zemes. Un zvaigžņu lieti ir vērojami tikai augustā... piemēram, 2006. gada 25. augustā, liekas, es pati biju piesnigusi ar zvaigznēm. apsnigusi, aizsnigusi, pārsnigusi... nu visi tie mazie vārdiņi, kas apzīmē lietas, kas iet pāri malām...

iemācīsi.man.mīlestību?
-
Vienā elpas vilcienā pajautāts, neatbildēts un noklusēts.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]minkaans
2007-01-21 15:33 (saite)
Jā, atceros sevi, kad arī es vēlējos, lai būtu tāda delete poga, lai varu pēc tam veidoties no jauna, bet tad pār mani vnk nāca atklāsme, ka, ja es izveidošu sevi citādāku, ja es rīkošos citādāk, tad viss mainīsies, krasi mainīsies, un šīs iespējamās pārmaiņas mani izbiedēja. Es nevēlētos no jauna sākt savu dzīvi - bērnība, trači, ķildas, sapņošana kā naivai meitenītei, tad kā pieaugušai sievietei.. nē, nē.. es izvēlējos palikt tāda kāda esmu!! Un man iepatikās..

Mainīt var un vajag, bet ne jau pilnībā. Ir jāprot atšķetināt lietas, kuras nepatīk, jāprot tās risināt un izmainīt parametrus, lai kopskats būtu foršāks. Nevajag sķemmētus matus, perfekti nolakotus nagus.. varbūt tev tāds stils piedien, piestāv.. Nezinu, kā tev, bet man gan.. ir forši skolā parunāties ar kādu cilvēku, kaut vai par to, vai nevajag palīdzēt saķemmēt matus vai noņemt nodilušo nagu laku..

Reiz slīku depresijās, kuras mani apņēma akačiem vien, biju pesimiste vistiešākajā tās nozīmē, gan feministe, gan šoveniste.. dzīve iemāca no tā tikt vaļā, galvenais ir nepadoties un pat visstumšākajā mākoņiem pārpildītajā naktī meklēt zvaigzni, kura mirdz tikai Tev!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2007-01-21 18:08 (saite)
Varbūt es vienkārši esmu pārāk attālinājusies no reālās pasaules. Pārāk sevī un tagad, tagad, kad man kāda pietrūkst ir jau par vēlu, viss ir aizvēries...
Bet es vienmēr esmu laipni gaidījusi citus pie sevis... tikai nekad pati neesmu gājusi. Tagaad laikam tas atmaksājas, jo palieku viena.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]minkaans
2007-01-22 15:24 (saite)
Man gribētos iet ciemos pie kāda, man gribētos, lai kāds atnāk pie manis.. bet nav pie kā iet un neviens nenāk pie manis!!
Tas pats, kad aplūkot online esošos draugus.. to ir pa pilnam, bet tā īsti ne ar vienu negribas sarakstīties..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?