Kuets Kotkins ([info]felipe) rakstīja,
@ 2014-04-30 22:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:politika, sabiedrība, wtf

Sastrēgumstundā runā par to, ka Eiropas Savienība ir ļaunuma sakne, kas atņem Latvijai latviešus; politiķu vienīgā doma ir nokļūt Eiroparlamentā un pelnīt naudu, neko nedarot; ES atņem identitāti utt utml. ES vainošana iekšpolitikas problēmās, protams, ir nemainīga klasika, kura pašreizējā nacionālisma uzplaukuma gaisotnē, ir guvusi jaunu elpu. Tomēr kopumā tas ir nožēlojami, ka sabiedriskajā medijā sāk dalīt savējos un aizbraukušajos, lojālajos un nodevējos un argumentus balstīt tajā, ka ES ir devusi iespēju brīvai darba spēka plūsmai.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]indulgence
2014-05-04 13:17 (saite)
Man gan šķiet nožēlojamāka pati nožēla par to, ka kāds atņem Latvijai latviešu politiķus, kuru vienīgā doma ir nokļūt Eiroparlamentā un pelnīt naudu, neko nedarot (tb labāk lai paliek tepat, lai pelnītu naudu, neko nedarot).

Aber dalīšana "savējos" un "svešos" ir gluži dabiska visu sociālo dzīvnieku vidū.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]felipe
2014-05-04 14:15 (saite)
Kaut kur izskan nožēla par politiķu atņemšanu Latvijai, ņemot vērā tieši politiskā potenciāla samazināšanos? Vienīgais, kas šajā kontekstā nāk prātā, varētu būt Dombrovkis, bet vispār tādu nožēlu īsti neesmu manījis.

Skaidrs, ka dabiska, bet ne jau viss dabiskais ir attaisnojams visos kontekstos un situācijās. Cilvēkam ir dāvana spēt izvērtēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]indulgence
2014-05-04 14:50 (saite)
Tb runas "par to, ka Eiropas Savienība ir ļaunuma sakne, kas atņem Latvijai latviešus; politiķu vienīgā doma ir nokļūt Eiroparlamentā un pelnīt naudu, neko nedarot" skanēja bez nožēlas, tb optimistiski? Tas jauki. Citādi apnikusi tā žēlošanās par da jebko. :)

Man nez kāpēc šķiet, ka spēja izvērtēt piemīt vien retiem indivīdiem, nevis visai sugai, tb drīzāk ir izņē°ums, nevis norma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?