: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 23., 2024


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:26
pati sevi uzvelku, par to domājot, bet neziņa mani beidz nost. 
bet varbūt labāk neziņa, nekā uzzināt. vai arī vēl sliktāk - kad beidzot būs sagaidīta vizīte pie ārstes (trešdien), viņa pateiks, ka nevar saprast, kas tas ir, un vajag braukt uz bērnu slimnīcu, kas nozīmēs, ka neziņas laiks vēl pagarināsies. ko es zinu šobrīd - es zinu, ka tas 100% nav ādas nobrāzums, kas vienkārši slikti dzīst (uzreiz iztēlojos nāvējošas slimības, kuru pazīme ir slikta dzīšana, kaut kas ar asinīm saistīts droši vien; vakardien izlasītais raksts par puisi, kuram zālēm vajag pusmiljonu, situāciju neuzlabo). biju sanervozējusies jau brīvdienās, jo tā brūce jau 1 eiro izmērā, bet bija, nu nez, 5 mm (?). aizbraucu uz traumpunktu, bet tur teica, ka #vissnorm, brūce dzīst, iekaisuma nav, pasmērējiet bepantēnu.

un tad vakar pamanīju, ka tuvumā ceļgalu locītavās parādījušies tādi paši, tikai vēl pavisam mazi. un tie sulo. tās nav vējbakas, tas nav nekas, ko man piedāvāja internets, līdz ar to esmu neziņā, bet nekas labs tas točna nav, jo kas gan labs var tā izskatīties, izplesties un sulot. un vairoties. jau redzu to bērnu, kas bija feisbukā kaut kad, viss nobintēts, jo viņam nedzija āda, un tur vāca ziedojumus ārstēšanai or smth.



(20 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:23. Septembris 2024 - 10:00
(Link)
Manējam tikko bija līdzīgi. Nobrāzums nedēļu nedzija, bet suloja un sāka augt. Tad tas pats notika ar citu nobrāzumu. Tad sāka mesties strutojošas tulzniņas, kas viegli plīsa un kļuva par tādām pašām sulojošam vātīm.
Diagnōze - impetigo (sēnīšu infekcija - no knibināšanas ar netīriem nagiem). Nedēļu antibiotikas + antibiotiku krēms uz vātīm, plāksteri virsū, lai neknibina, pa naktīm nost, lai elpo.
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Septembris 2024 - 10:53
(Link)
tas manējam varētu būt - netīri nagi - check. pilnīgi vieglāk palika, ka ir iespējama arī diagnoze bez ziedot.lv konta atvēršanas un vietas kapos rezervēšanas...
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:23. Septembris 2024 - 10:43
(Link)
Tā var būt arī alerģija vai kas vienkāršāks, nav gluži jātinas palagā un jārāpo uz kapsētu. Bet es arī zinu, cik stresīgi tas ir kad tas ir tavs bērns
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Septembris 2024 - 10:56
(Link)
jā, tas ir dīvaini, kādas bailes var piemeklēt par saviem bērniem.
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:23. Septembris 2024 - 10:53
(Link)
oj, veiksmes! Gan jau izrādīsies kaut kāds neglīts fizioloģisks sīkums
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Septembris 2024 - 13:20
(Link)
krustoju īkšķus! un - paldies.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:23. Septembris 2024 - 12:29
(Link)
Apskāviens! Viss būs labi, turu visus 4 īkšķus.
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Septembris 2024 - 13:22
(Link)
principā visas cerības uz augšminēto sēnīti. paldies, mcā.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:23. Septembris 2024 - 15:09
(Link)
streptokoks meibī?
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Septembris 2024 - 17:00
(Link)
paskatījos bildes internetos, diemžēl izskatās citādi.
From:[info]polija
Date:24. Septembris 2024 - 13:29
(Link)
tur ir vairķi varianti. Mnia bija identiski - sulo, nedzīst, tikai sāpēja, neniezēja. gan ģā virtuāli, gan dermatologs klātienē sadiagnozsticēja impetigo. Tš nav nekādas sēnes bet baktērija (tur ir varianti vai no streptokoka vai stafilokoka un arī izskats atkarīgs no visa kā).
[User Picture]
From:[info]nova
Date:23. Septembris 2024 - 16:17
(Link)
Sulojošiem ir speciāla smēre Solcoseryl, bet jūsu gadījumā noteikti jātiek pie dermatologa un asins analīzēm, jo nudien izskatās pēc infekcijas. Manējais reiz iekasīja streptokoku asinīs un pūslīšus pa kājā, dabūja izdzerties visas musdienu antibiotikas un nebija nekādā jēgā, kamēr BKUS vecā dermatoloģe neizrakstīja padomjlaiku oletetrīnu, un tas tad piebeidza infekciju. Lai jums izdodas atrast iemeslu!
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Septembris 2024 - 17:00
(Link)
akjel, dermatologi tak mums vispār gaišā dienas laikā ar uguni jāmeklē...
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:23. Septembris 2024 - 21:56
(Link)
privātajās klīnikās ir un labi
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Septembris 2024 - 21:59
(Link)
pilnīgi jūtu, kā tā trešdienas vizīte būs vajadzīga vien tam, lai mūs pasūtītu pie dermatologa.
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:23. Septembris 2024 - 22:29
(Link)
tā var gadīties. ādas slimības tomēr ir specifiska lieta, ko bez zināšanām un analīzēm ģimenes ārstam grūti diagnosticēt un ārstēt.
From:[info]polija
Date:24. Septembris 2024 - 13:26
(Link)
impetigo. tieši tgd cīnamies. Bepantēns nelīdzēs. Fucidin mums nelīdzēja, tgd ir fucikort 3x dienā. Plicis mazs štrunts.
Plus'pedantiski - burtiski! Pilnīgi nekādu saldumu, pilnīgi nekādu bseinu, rokas mērcēšans. tikai ar kko antibakteriļu ne uz spirta bžes notīrīt, lai nesāk niezēt.

Bet tas, ja dignoze apstiprinās. ģā vajadzētu spēt dignosticēt.
From:[info]polija
Date:24. Septembris 2024 - 13:27
(Link)
un asap to visu. JA tur vel veidojas pūšļi, kas pārspārgsto iztek, tad ar jebkuru tādu var inficēt tālāk. tur pedantiski vajag tīrīt, tā, lai no brūces neko, pilnīgi ne mikronu neiznestu uz veselās ādas.
From:[info]polija
Date:24. Septembris 2024 - 13:33
(Link)
Plķsterus ar abāk nē. Mēs tieši ar plāksteri vienu tādu jaunu caurumu dabūj'm tālāk. Svarīgi drēbes minīt, mazgāt 60C, nevilkt to pašu apģērbu otrreiz, lai neiznes tos baciļus uz veseljām vietām, jo visādās ādas mikroplaisās tie ieperinās un sākas jauna dzīve. Mums pagaidām atlicis tiki viens caurms sākotnējā vietā, kur jau gandrīz sadzijis, bet tikai gandrīz. Pārējei visi vēlākie pa nedēļu būs apdzijuši. Bet nu meita pa dienu apēd vienu ievārījuma karoti pie putras - ar visu savu velo slodzi un visu. Jo baktērijas tiesā veidā barojas no asinīs esošā cukura. Jebkurš saldums tagad nozīmē lielāku risku 20 dienas dzert AB vēlāk.
Man paziņa saka, ka pusgadu cīnījušies.
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Septembris 2024 - 19:59
(Link)
wow, skatos, populārs tas impetigo! nujau beidzot tā rītdiena ir gandrīz klāt, tikmēr neko diži nevaru darīt, bet pamanīju pūslīti pie pirmās rētas, tā ka moš tomēr tas pats vien ir.

> Go to Top
Sviesta Ciba