: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 23., 2024


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:26

(20 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]polija
Date:24. Septembris 2024 - 13:26
(Link)
impetigo. tieši tgd cīnamies. Bepantēns nelīdzēs. Fucidin mums nelīdzēja, tgd ir fucikort 3x dienā. Plicis mazs štrunts.
Plus'pedantiski - burtiski! Pilnīgi nekādu saldumu, pilnīgi nekādu bseinu, rokas mērcēšans. tikai ar kko antibakteriļu ne uz spirta bžes notīrīt, lai nesāk niezēt.

Bet tas, ja dignoze apstiprinās. ģā vajadzētu spēt dignosticēt.
From:[info]polija
Date:24. Septembris 2024 - 13:27
(Link)
un asap to visu. JA tur vel veidojas pūšļi, kas pārspārgsto iztek, tad ar jebkuru tādu var inficēt tālāk. tur pedantiski vajag tīrīt, tā, lai no brūces neko, pilnīgi ne mikronu neiznestu uz veselās ādas.
From:[info]polija
Date:24. Septembris 2024 - 13:33
(Link)
Plķsterus ar abāk nē. Mēs tieši ar plāksteri vienu tādu jaunu caurumu dabūj'm tālāk. Svarīgi drēbes minīt, mazgāt 60C, nevilkt to pašu apģērbu otrreiz, lai neiznes tos baciļus uz veseljām vietām, jo visādās ādas mikroplaisās tie ieperinās un sākas jauna dzīve. Mums pagaidām atlicis tiki viens caurms sākotnējā vietā, kur jau gandrīz sadzijis, bet tikai gandrīz. Pārējei visi vēlākie pa nedēļu būs apdzijuši. Bet nu meita pa dienu apēd vienu ievārījuma karoti pie putras - ar visu savu velo slodzi un visu. Jo baktērijas tiesā veidā barojas no asinīs esošā cukura. Jebkurš saldums tagad nozīmē lielāku risku 20 dienas dzert AB vēlāk.
Man paziņa saka, ka pusgadu cīnījušies.
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Septembris 2024 - 19:59
(Link)
wow, skatos, populārs tas impetigo! nujau beidzot tā rītdiena ir gandrīz klāt, tikmēr neko diži nevaru darīt, bet pamanīju pūslīti pie pirmās rētas, tā ka moš tomēr tas pats vien ir.

> Go to Top
Sviesta Ciba