extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2019-08-13 10:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es domāju līdzīgi kā šamanis, ka 5G ir radīts tikai, lai kontrolētu cilvēkus. Kāpēc gan vispār būtu vajadzīgs ieguldīt tik lielas investīcijas, ja pašreizējais tīkls strādā ļoti labi?

Kopš esmu pārgājis no mājas DSL uz optiku, nekādus uzlabojumus neesmu novērojis. Lielākais ātrums ir vajadzīgs tikai Netflix un tas strādā tieši tāpat. Bet vairums mājas lapu tagad atveras daudz lēnāk, jo tās ir pārpildītas ar sarežģītiem skriptiem, reklāmām un visu pārējo drazu, kuras uzdevums ir tikai un vienīgi izsekot un kontrolēt patērētājus.

Ar mobilo internetu ir tieši tas pats. 3G ir pilnīgi pietiekami visām vajadzībām, un mobilā interneta lapas šobrīd vēl ir samērā ērtas un relatīvi brīvas no reklāmām. Skaidrs, ka daudziem tas nepatīk un viņi grib radīt vēl lielāku reklamēšanu un cilvēku izsekošanu un kontroli arī mobilajā internetā. Protams tas viss par mūsu pašu naudu, jo cenas arī celsies.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santech
2019-08-13 14:54 (saite)
ar 5G var kontrolēt cilvēkus, raidot koncentrētus staru kūļus uz, piemēram, nemierniekiem pie saeimas. viņiem paliks diskomfortabli no dedzinošās sajūtas un viņi notīsies. ja nebūs apģērbā iežuvuši foliju ;D

aber kas ar to netflix? Lielāko pieslēguma ātrumu vajag vai in general Netflix visvairāk rij?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2019-08-13 15:06 (saite)
Jā, Netflix vai youtube tērē visvairāk. Netflix vajag kaut kur 2 vai 3 Mbit/s, ko pilnībā nodrošina DSL.

Bet 5G darbojas mazākā attālumā, un vajadzēs vairāk stacijas. Kas protams, ļoti uzlabos ierīces lokāciju. 200-300 metru vietā tie būs 2-3 metri. Nemaz nerunājot par tā izmantošanu ļaunprātīgos nolūkos (Honkongas protestētāju sodīšana), tā ir medusmaize reklamētājiem. Kad tu iesi pa ielu un tev pretī reklāmas stabs tieši tev individuāli rādīs dildo reklāmu, jo vakar tu nejauši būsi ieklīdis attiecīgajā lapā, tad tas vairs neliksies smieklīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santech
2019-08-13 15:11 (saite)
Vientuļās ieliņās varbūt. Bet ielās, kur daudz cilvēku? Par@dās pa bisu ekrānu dildo vai jewerly butplug un tad sāc skatīties apkārt kurš tāds nosarcis mūk prom?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2019-08-13 15:14 (saite)
Tici man, cibā ir reklamētāji, kas jau štuko, kā ar šo visu apgrūtināt mūsu dzīves.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santech
2019-08-13 15:16 (saite)
nu gemius jau ar noscript ir nobloķēts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]murx
2019-08-14 15:44 (saite)
Vispār jau nav tiesa par to attālumu , 5G var sēdināt uz praktiski uz jebkuras frekvences , arī tās ko šobrīd lieto GSM un iegūt kādus 35 km. Tās augstās frekvences vajag tikai un vienīgi kautkur starp debesskrāpjiem kur liels jūzeru blīvums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2019-08-15 00:11 (saite)
Nu loģiski, lai nodrošinātu tos labumus, kāpēc vispār pāriet uz 5G, tas ir neizbēgami. Mežā būs tāds pats ātrums kā tagad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murx
2019-08-16 07:50 (saite)
mežā var 1gb/s nodrožunāt arī uz 900 MHz (apēdot pilnīgi visu joslu :D) jo tur būs 2 nomaldījušies sēņotāji, a starp Honkongas debesskrāpjiem jāsprauž 26 plus GHz lai apmierinātu visis gribētājus. katrai lietai sava vieta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?