extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-11-01 04:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Domāju, ka šis joprojām ir aktuāls.

http://klab.lv/users/dzeltens/95023.html?thread=354607#t354607

>> ostensibly in response to armed attacks by Palestinians on Israeli soldiers and settlers.

Amnesty International nav “jebkura cilvēktiesību organizācija”. Tās ziņojumi par Ukrainu bija ļoti tendenciozi un vienpusēji.

Bet arī šajā ziņojumā nekas jauns netika pateikts. Tikai tas pats, ko mēs jau zinājām — Izraēla aizstāvējās pret palestīniešu uzbrukumiem. Ja tie bija līdzīgi, kā nesen bijušie, tad es varu iedomāties, kāpēc Izraēla to darīja.

Es esmu noguris no šī visa. Esošais tik ļoti atgādina antivakserus vai ivermektīna aizstāvjus un viņu mūžīgā uzbāšanās – izlasi vēl tikai vienu šo trešās šķiras pētījumu un tev atklāsies gaisma!!! ;)

Es esmu veltījis vairākas dienas, lai iedziļinātos Izraēlas un Palestīniešu vēsturē. Es varu mainīt viedokli, ja jauna informācija apgāž iepriekšējo. Es mainīju viedokli par maskām, jo Kokrena pārskats ir augsti kvalitatīvs un “zelta” standarts medicīnā.

Par Izraēlu un Palestīnu es uzzināju daudz jauna. Tas bija interesanti, bet tas vēl vairāk nostiprināja manu viedokli, ka Izraēla tikai aizstāvas un cenšas garantēt savu eksistenci. Tā nav perfekta, neviena valsts tāda nav. Tā ir pieļāvusi kļūdas un pārkāpumus. Bet kopumā tā ir sarežģītā situācijā rīkojusies pieņemami un veidā, kas stiprina tās sabiedrību. Savukārt otra puse, kaut arī viņus cilvēcīgi ir žēl, kolektīvi ir iegrimusi nepareizā attieksmē – naidā pret Izraēlu, un tieši tāpēc tās attīstība ir bijusi daudz vājāka.

Abu pušu ekonomiskie un citi rādītāji ir labi rādītāji, pēc kuriem vispārīgi var arī spriest, kuriem ir vairāk taisnības (ja vispār var spriest šādās kategorijās).

Atgriežoties pie vakcīnām, es labi zinu, kādi ir big pharma pārkāpumi un varu viņus kritizēt no rīta līdz vakaram. Un tai pašā laikā es kritizēšu antivax attieksmi, kas big pharma redz tikai sazvērestību un cilvēknīšanu. Es neesmu tik stiprs starptautiskajās attiecībās, bet visdrīzāk tava attieksme pret notikumiem ir šādā “antivax” līmenī.

Kādam arī ir jākritizē big pharma. Kādam ir jāievāc vakcīnu blakusparādības, jākritizē veselības iestāžu rīcība, kas neatbilst pierādījummedicīnai (piemēram, ka ASV vadlīnijas vakcinēt zīdaiņus pret kovidu nav pamatotas). Tas ir labs un vajadzīgs darbs. Bet tie, kas to visu nosauc par sazvērestību, patiesībā traucē šī darba veikšanā un līdz ar to arī mūsu mērķim – rūpēties par cilvēku veselību.

Tieši tāpat tāda attieksme kā tavējā patiesībā tikai traucē palestīniešiem atbrīvoties no naida un līdz ar to gremdē tos dziļāk viņu purvā. Izraēlai nebija nekā, un tā ir kļuvusi par attīstītāko valsti reģionā. To viņi paveica ne jau tāpēc, ka viņi ir teroristi, bet tieši otrādi – tāpēc, ka viņi ir demokrātiski un reālistiski.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-11-01 07:08 (saite)
Izraēla desmitgadēm veic genocīdu, aparteīdu un un zemju laupīšanu, izdzenot pamatiedzīvotājus no savām senču mājām un noliekot tajās žīdu kolonistus. Fakts.
Ja ar šādu kontekstu nepietiek, lai saprastu palestīniešu naidu un atbalstu jebkurai organizācijai, kas mēģina nodarīt Izrazēlai kaut vai desmto daļu no to sāpju, kas pašiem jāizcieš, tad neesi nopietni vērā ņemams.
Pie tam, kā mēs zinām no zirga mutes, Hamas eksistē ar aktīvu paša Izraēlas pastāvošā režīma atbalstu, lai kalpotu par bubuli un novērstu jebkādu iespēju uz divu valstu risinājumu. Ja Izraēlas prāt palestīniešiem nedrīkst būt valsts pašiem savā senču zemē un viņus jāpadzen pat no tiem atlikušajiem pleķiemkuri viņi vēl eksistē, tad pilnīgi tāpat nevar gaidīt no pēdējiem Izraēlas valsts atzīšanu. Vēl jo ironiskāk tas, ka 90% pašreizējo izraēliešu ir aškenazi migranti no krievijas un austrumeiropas, kuriem vispār nav nekādu vēsturisku sakņu Tuvajos Austrumos. Tie pēc definīcijas ir kolonisti/okupanti.

(Atbildēt uz šo)


[info]3koma14vs007
2023-11-01 16:13 (saite)
Es ceru, ka tik daudz Tu saproti, ka objektīvu informāciju par Palestīnas/Izraēlas vēsturi būtu iespējams atrast tikai neitrālos ne ar vienu no pašreizējo konfliktu pusēm nesaistītos avotos.
Bet es arī ceru, ka Tev beidzot atausīs apjēga, ka Rietumu pasaulē ne tikai gandrīz visi lielākie mass media, bet arī vadošie interneta info avoti, sākot ar Wikipēdiju, ir žīdu vadīti un kontrolēti. Tā nav nekāda konspirācija, tie ir sausi fakti.

Un tagad Tu, izpētijis žīdu biasēto informāciju, kaismīgi vērsies pret cibistiem, kuri nav ar Tevi vienis prātis!

Nevajag runāt par to, ko pats pārzini tikai vienpusīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-11-01 20:02 (saite)
Esmu diezgan droš, ka viņš pats ir 'ēbrejs'. Vizuāli vismaz perfekts aškenāzis. Līdz ar to jebkāda intelektuāli godīga debate ar viņu principiāli nav iespējama. Pie tam ar šiem tā nav iespējama vispār ne par ko, ne tikai pašu žīdu jautājumu vai Izraēlas/palestīniešu kondīciju. Viņi principiāli nedebatē. Ja kāds viņiem nepiekrīt, tad notiek bezgalīga bombarešana ar vienu un to pašu līdz forever vai otrs variants, ban/cancel kultūra. Neirotiska paštaisnu monstru rase, kuriem nav nekā kopīga ar cilvēkiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-11-01 20:22 (saite)
Un Methodrone arī. Kā tev neiet.

входит в бар антисемит
слева жид и справа жид

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2023-11-02 19:57 (saite)
arī starp žīdiem ir cilvēki, daži pat saka - ap 30-40%.
bet šis ir izteikti asinskārs 🙂

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-11-01 20:54 (saite)
Extranjero, te atvilkās agresīvais tipiņš 3koma14vs007, es domāju ka viņa komentāri satur personisku informāciju un ir izmetami, vienkāršībai vari izmest arī manas atbildes viņam jo tā komunikācija ir bezvērtīga, bez pienesuma

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?