extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-05-05 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jā, par šampūnu pret blaugznām es vienreiz pieminēju, it īpaši attiecībā, ka 20 eiro vērtie šampūni vai vēl dārgākas dermatologa vizītes ir bulšits, ja parastais pretblaugznu šampūns par £1 (Latvijā par trīskāršu cenu €3) vairumam der tikpat labi.

Man pašam bija šī problēma ar blaugznām un visi draugu un skolotāju ieteikumi bija bulšits. Es būtu ļoti novērtējis, ja kāds toreiz būtu pateicis, ka tie ir bulšits un vairumam gadījumu risinājums ir pavisam vienkāršs – cinka piritiona vai ketokonazola piedevas parastam šampūnam. Toreiz jau nebija vikipēdijas, kur ieskatīties. Bet cilvēki joprojām turpina izplatīt bulšitu, jo, iespējams, neviens viņiem nav pateicis, ka viņi izplata dezinformāciju.

Mēs nedrīkstam būt pielaidīgi pret dezinformāciju, jo pat blaugznu jautājums dažiem var būt ļoti sāpīgs, it īpaši jauniešiem, kas atdos savu pēdējo naudiņu viltus produktu tirgotājiem. Bet citas sfēras ir vēl būtiskākas. Es tagad sāku lasīt tviteri un tas tiešām ir drāmas valdnieču portāls. Bet daži tvīti ir ļoti trāpīgi. Piemēram, šis: https://twitter.com/AngryCardio/status/1513569033890717709

Kur viss ir ļoti skaidrs – pētījums, ka pēc fēču testiem ar 90% precizitāti var noteikt ilgā kovida iespējamību, vārda tiešajā nozīmē ir sūds. Tas pat nav jālasa, lai saprastu, ka tas ir sūds. Un būs cilvēki, kas nekā tajā nesaprot, un teiks – pierādi man to. To nav iespējams pierādīt kādam, kas nekā nesaprot par šīm lietām, jo viņš vienmēr atradīs, kur iespraust savu šaubu sēklu. Savukārt, starp tiem, kas saprot, liela daļa ir negodīgi, lai to atzītu. Vainīgi tajā ir visi – arī tie, kas piešķir finansējumu šādiem sūdiem, kā pētījumiem par ilgo kovidu, kurā pusei dalībnieku vispār nav diagnosticēts kovids. Tie ir pilnīgi bezjēdzīga naudas šķiešana un korupcija augstākajā mērā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2022-05-05 21:01 (saite)
"Ilgais kovids" - kovids, ar kuru slimo vakcinētie.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-05-05 21:26 (saite)
:)

Prāts un ķermenis lielā mērā ir saistīti, un varbūt bailes no kovida atsaucas arī uz fizisko jušanos, tāpēc tas nav tikai sadomāts. Bet vairumā gadījumu diez vai tas ir no paša vīrusa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-05-05 21:40 (saite)
Nē, es domāju burtiski. Nevakcinētajiem nav nekādu "garo kovidu", jo dabīgā imunitāte padara savu. Visas tās žēlabas par garo kovidu (kas btw, ir viena tviterista izgudrots vārds, nevis medicīnas termins) nāk no "bet es taču biju tik labs puika/meitene un sahujārīju sevī 3/4 šprices - kāpēc man ir tik slikti?" tipiņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-05-05 21:45 (saite)
Nu, šo tiešām varētu godīgi izpētīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2022-05-05 22:33 (saite)
Šeit starp citu ir daži dati, kas to apstiprina:

https://twitter.com/anish_koka/status/1488225474065022976/photo/1

Īsumā miokardīts pēc vakcinācijas ar mRNS vakcīnu ir krietni biežāks nekā ar citām vakcīnām vai pēc kovida infekcijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dombrava
2022-05-06 01:04 (saite)
Bet pirms vakcīnām 2020.g. cilvēki arī slimoja, citi vieglāk, citi smagāk Un daudzas komplikācijas sākas slimnīcā, kādam plaušu bakteriāls iekaisums, kādam covids... Es maz ko zinu par šo, tāpēc tie nav zinātniski fakti, bet tikai līdzcilvēku liecības. Es tiešām reāli zinu cilvēku, kam pēc pārslimošanas ilgstoši grūti koncentrēties, atmiņas problēmas vēl tagad, bet tur bija sarežģīti, tā ir personīga info. Jāpiebilst, ka tad vēl vakcīnas nemaz nebija palaistas apritē... Tāpēc nav tā, ka viss ļaunums no vakcīnām. Man bija ideāli rādītāji veselības pārbaudēs augustā, lai gan vasarā jutos ļoti sanīkusi pēc vakcīnas. Tā ka teikšu šo kaitinošo frāzi - nav tik vienkārši. Gan jau ar laiku būs pētījumi par šo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-05-06 10:15 (saite)
Protams, ka nav tik vienkārši. Par vienkāršu, vienos vārtos un neapšaubāmu visu centās pasniegt politiķi un viņu kalpībā esošie mediji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?