extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-04-06 08:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gedyminu (nevis to cilvēku, kas vienatnē skrēja pa pludmali) tiešām vajag apcietināt par kovida misinformācijas izplatīšanu, ja reiz pats uz to uzprasās. Gandrīz kā krievu propagandas atbalstītājs viņš atkārtoti uzbruka tiem, kas pareizi atzina, ka ceļošanas ierobežojumi Eiropā nekādu nozīmīgu ietekmi uz kovida izplatītu neatstās. Tāpat viņš atbalstīja pilnīgi neefektīvās mājsēdes, un visbeidzot viņš atbalstīja piespiedu vakcināciju, kas ievērojami samazināja vakcinācijas aptvērumu senioru starpā, kuri ir visvairāk pakļauti kovida riskam. Uz viņa sirdsapziņas ir ļoti daudzu cilvēku nāves.

Vēl piebildīsim arī to, ka viņš kā Putinam noderīgs idiots iestājas pret kodolenerģiju. Par laimi šo cilvēku statuss šobrīd ir ļoti krities.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-04-06 10:55 (saite)
Bija vienā komentārā, kurš viņš iebilda pret kodolenerģiju it kā augsto izmaksu dēļ (lai gan krievi paši sabūvēja, lai varētu pārdot gāzi rietumiem).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-04-06 10:56 (saite)
Nu un viņam tika izskaidrots kāpēc tas ir aplami un viņš piekrita ja es pareizi atceros, debatēt jau tās lietas var un vajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-04-06 16:14 (saite)
Nu jā, tas ir pareizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?