extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-12-14 11:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es nekad nebiju domājis, ka iesnu dabūšana nebūs pieļaujama. Ļoti labi saprotu sākotnējās bažas par kovida izraisītām nāvēm, tāpat par nonākšanu slimnīcā vai smagu izslimošanu. Bet brīvība no nekaitīgiem simptomiem jau ir jauns baiļu posms. It īpaši ņemot vērā, ka vakcīna pati rada daudziem cilvēkiem smagus simptomus, pat darbnespēju vairākas dienas. Tā ir bijis ne tika man, bet arī cibā ir šādi stāsti.

Pēdējo divu mēnešu laikā man ir bijušas pāris reizes ar iesnām, kas ir viegli simptomi. Tie bija vieglāki, nekā abas vakcinācijas reizes. Varbūt pat šīs iesnas ir bijis kāds no kovida paveidiem? Kas to lai zina, jo es nekad bez vajadzības netestējos. To daru tikai tad, kad vēlos ceļot.

Es nezinu, vai kovids jau ir sasniedzis šādu vieglu līmeni. Droši vien, ka vēl nav, bet mūžīgās bailes un izvairīšanās var ieilgt bezgalīgi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]resort
2021-12-14 14:34 (saite)
Ja izslimo kovidu mazsimptomiski (t.i. imūnsistēma strādā labi), bet nenotestē tās iesnas, tad jāiet vakcinēties, jo nebūs sertifikāta. Manuprāt, tas ir noziegums vai pat vairāki noziegumi nostādīt cilvēkus šādā situācijā.

(Atbildēt uz šo)


[info]hedera
2021-12-14 16:18 (saite)
"Pēdējo divu mēnešu laikā man ir bijušas pāris reizes ar iesnām, kas ir viegli simptomi. Tie bija vieglāki, nekā abas vakcinācijas reizes. Varbūt pat šīs iesnas ir bijis kāds no kovida paveidiem? Kas to lai zina, jo es nekad bez vajadzības netestējos. To daru tikai tad, kad vēlos ceļot."

Vai tas nozīmē, ka tu iesnains gāji uz darbu, kurā tev kā farmaceitam noteikti ir krietni biežāks par vidējo kontakts ar riska grupu cilvēkiem, un tu pat neuztaisīji covid eksprestestu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-12-14 16:55 (saite)
Nē, tas to nenozīmē.

Vai tev ir vēl jautājumi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-12-14 20:08 (saite)
Vai proporcijas rēķināt iemācījies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-12-14 20:52 (saite)
Cik saprotu, hedera tagad grib, lai es tagad atskaitos viņai par katru reizi, kad eju uz darbu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-12-14 16:51 (saite)
https://news.yale.edu/2021/06/15/common-cold-combats-covid-19

"..breakthrough boosting on a background of widespread vaccine-mediated immunity / immune memory only precipitates breeding of viral variants with improved immune escape properties. Lowering the bar of vaccine efficacy down to protection against SEVERE disease is a vicious trick to leave the public with the false impression that C-19 vaccines are a blessing whereas exactly the opposite is true."
https://live2fightanotherday.substack.com/p/geert-vanden-bosche-vs-pandemic-of

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?