extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-12-13 14:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kad Dievs grib sodīt, tad viņš atņem cilvēkam prātu – ko var teikt par kārtējo VM ideju, kas vairāk izklausās – vakcinācija tik ļoti sabojās veselību, ka būs jāārstējas ar valsts nekompensētajām zālēm. Diez vai ar 50 eiro tam pietiks?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]3koma14vs007
2021-12-13 21:56 (saite)
Vai par manis ielinkoto divu publikāciju saturu tev nav pilnīgi nekā ko teikt - vai nu tā tavuprāt ir dezinformācija, vai tomēr patiesība?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-12-13 23:02 (saite)
Pirmais noteikti ir pīle.

Otrais arī ir neticams. Kovids Āfrikā nav pazudis, bet tam ir maza ietekme, jo vairums cilvēku ir gados jaunāki, tāpēc mazāks risks.

Āfrikā ir citas problēmas, piemēram, kovida ierobežojumu dēļ ir pieaugušas nāves no malārijas (šķiet, papildus 800 000 pēc PVO datiem). Tas ir daudz vairāk nekā no kovida, turklāt no malārijas parasti mirst gados jaunāki, arī bērni.

Lai nu kur, bet Āfrikā noteikti ierobežojumi ir nogalinājuši vairāk cilvēku nekā potenciāli izglābti no kovida. Laikam šīs BLM kampaņas uz melnajiem Āfrikā nav attiecināmas. Tikai ASV vai Eiropā dzīvojošie melnādainie drīkst uz to pretendēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2021-12-13 23:25 (saite)
Nepietiek vienkārši apgalvot, ka tā ir pīle.

Man, meklējot no dažādiem avotiem informāciju šajā divu gadu kovida periodā, ir pamazām nostiprinājusies pārliecība, ka visneuzticamākie ir tieši t.s. oficiozi un tamlīdzīga ranga informācijas avoti.
Jo šobrīd kļuvis jau vienkārši acīmredzami, ka Covid-19 absolūti nav medicīnisks, bet gan globāls ģeopolitisks pasākums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-12-13 23:38 (saite)
Tas man bija skaidrs jau pašā sākumā. Es arī paredzēju, ka kovidu iznīdēt nav iespējams, un tas kļūs par endēmisku kā kārtējais saaukstēšanās vīruss.

Tas nenozīmē, ka kovids nav reāls un riska grupas tāpēc arī saucas riska grupas, jo viņām šis risks ir lielāks. Šīs grupām vajadzēja piesargāties, kamēr tika izstrādāta vakcīna, bet pārējos nevajadzēja īpaši ierobežot.

Taču cilvēki baiļu dēļ tik viegli padevās visām mājsēdēm, ka politiķi sajuta varu, ka tagad turpina ar totalitāriem pasākumiem.

Es pirmo mājsēdi pavadīju valstī, kur man nebija atļauts iziet pat parkā paskriet. Būtībā tas bija nelikumīgs mājas arests bez jebkādas vajadzības. Es domāju, ka politiķiem, kas deva šos rīkojumus, būs jāstājas tiesas priekšā. Tas nenotiks uzreiz, varbūt pat paies 5 vai 10 gadi, kamēr cilvēki pārstās baidīties un sapratīs, cik nelikumīgas ir bijušas politiķu rīcības. Tad arī sāksies kaut kas līdzīgs jaunam Nimbergas procesam. Būtu labi, ja tas notiktu starptautiskā līmenī.

Šobrīd labākais, ko mēs varam darīt, ir dokumentēt visu. Pienāks brīdis, kad politiķi jutīs, ka pakaļas svilst un sāks dzēst visus pierādījumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kovidiots
2021-12-17 07:45 (saite)
huizin, es nelasīju un man nepatīk ka tur reklamē GMO un gluten free sāli :D



bet ja starp avotiem tomēr ir NCBI.NLM.NIH.gov (kaut varbūt nepareizi interpretēts) 🤷‍♂️️

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-12-17 10:52 (saite)
Ne jau vienmēr vietņu uzturētāji var izvēlēties, kas tiek rādīts reklāmās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kovidiots
2021-12-17 15:37 (saite)
tā bilde bija uz viņu servera (es pārmetu uz ibb.co, lai nepazūd), tas ir kaut kāds viņu pašu veikals, parullē lapu līdz lejai, tur ir vēl hawaiian astaxanthin, manuka honey, spirulina tablets, organic beets (bietes epta!!!), kafijas klizmu tik pietrūkst :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-12-17 15:44 (saite)
Man parādījās spirulina un kad noklikšķināju atvērās pavisam cita lapa (naturalnews.com).

Var jau būt ka tām visām ir viens un tas pats īpašnieks, kurš tirgo savu produkciju. Tik sīki nepētīju. Bet vispārīgi par principu, ka reklāmas ir visur, un es piemēram redzēju Delfos reklāmu par briežu ragu pulveri. Kaut kā nešķiet, ka tāpēc uzreiz būtu jāpārtrauc ticēt pilnīgi visam, kas delfos ir rakstīts. Katrs raksts tomēr ir neatkarīgi izvērtējams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?