extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Tas man bija skaidrs jau pašā sākumā. Es arī paredzēju, ka kovidu iznīdēt nav iespējams, un tas kļūs par endēmisku kā kārtējais saaukstēšanās vīruss.

Tas nenozīmē, ka kovids nav reāls un riska grupas tāpēc arī saucas riska grupas, jo viņām šis risks ir lielāks. Šīs grupām vajadzēja piesargāties, kamēr tika izstrādāta vakcīna, bet pārējos nevajadzēja īpaši ierobežot.

Taču cilvēki baiļu dēļ tik viegli padevās visām mājsēdēm, ka politiķi sajuta varu, ka tagad turpina ar totalitāriem pasākumiem.

Es pirmo mājsēdi pavadīju valstī, kur man nebija atļauts iziet pat parkā paskriet. Būtībā tas bija nelikumīgs mājas arests bez jebkādas vajadzības. Es domāju, ka politiķiem, kas deva šos rīkojumus, būs jāstājas tiesas priekšā. Tas nenotiks uzreiz, varbūt pat paies 5 vai 10 gadi, kamēr cilvēki pārstās baidīties un sapratīs, cik nelikumīgas ir bijušas politiķu rīcības. Tad arī sāksies kaut kas līdzīgs jaunam Nimbergas procesam. Būtu labi, ja tas notiktu starptautiskā līmenī.

Šobrīd labākais, ko mēs varam darīt, ir dokumentēt visu. Pienāks brīdis, kad politiķi jutīs, ka pakaļas svilst un sāks dzēst visus pierādījumus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?