extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-09-23 07:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šī statistika, par inficēšanās vietām ir tā, ko es biju jau gaidījis ilgu laiku. Iespējams, ar to kavējās tāpēc, ka pilnībā atspēko vajadzību pēc ārtelpu ierobežojumiem.

Tikai 3% inficējas privātos pasākumos, bet 0,5% atpūtas izklaides pasākumos. Un arī tad vēl ir jautājums, vai tie bija iekštelpu pasākumi vai ārtelpās.

Nebija nekādas vajadzības arī slēgt veikalus, bet ārtelpu protestiem vispār nevar būt nekādu ierobežojumu, jo risks ir salīdzinoši mazs.

Ja ir bažas par inficēšanos, tad nesēdiet mājās vai piesmakušos birojos. Ejiet ārā, sportojiet, staigājiet un izbaudiet āra vidi. Tikai labi saģērbieties, ja laiks ir auksts vai lietains.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-09-25 23:40 (saite)
Ivermektīns ir ļoti noderīgs pret parazītiem. Bet pret kovidu diez vai palīdz. Indijā ir īpaša situācija, ka to pat lieto slimnīcās pret kovidu. Bet tas vilnis izskatās tieši tāpat kā citās valstīs, tāpēc tas nerada iespaidu, ka ivermektīnam ir bijusi nozīmīga efektivitāte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2021-09-26 00:27 (saite)
Zini ko, šoreiz būšu rupjš - ja nezini, tad labāk nedirs! Ja kaut kas TEV "nerada iespaidu", tad tas neeksistē?
Vai vari argumentēti apstrīdēt informāciju no Indijas, ka daudzi ir izārstēti ar ivermektīnu?
Vai tas, ka viņiem vakcinācija aptvērusi aptuveni 5%, bet bet saslimstība un, pats galvenais, mirstība KONKRĒTI NO COVID-19 ir daudz zemāka nekā vakcīnteicamnieku valstīs, neko nenozīmē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-09-26 01:43 (saite)
Indija aktīvi vakcinē visus iedzīvotājus. Viņiem gāja lēnāk, jo nabadzīga valsts un nebija vakcīna tik daudz pieejama, bet šobrīd jau diezgan savakcinēti: https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_vaccination_in_India

Bet par ivermektīnu, tad izskatās, ka paši indieši no tā atsakās: https://www.hindustantimes.com/india-news/icmr-removes-ivermectin-hcq-from-revised-guidelines-on-covid-19-treatment-101632461755113.html

Pašu indiešu pētījumi parādīja, ka tas nedeva ievērojamu labumu. Bet cik saprotu, pētījumi vēl turpinās. Tad jau redzēs pēc kāda laika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mranarhs
2021-09-27 12:58 (saite)
Vai, cik skaisti viens te melo. Vakcinācija aptvērusi vien 5%, kā tad. Kauna tiešām nav?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?