extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-09-23 07:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šī statistika, par inficēšanās vietām ir tā, ko es biju jau gaidījis ilgu laiku. Iespējams, ar to kavējās tāpēc, ka pilnībā atspēko vajadzību pēc ārtelpu ierobežojumiem.

Tikai 3% inficējas privātos pasākumos, bet 0,5% atpūtas izklaides pasākumos. Un arī tad vēl ir jautājums, vai tie bija iekštelpu pasākumi vai ārtelpās.

Nebija nekādas vajadzības arī slēgt veikalus, bet ārtelpu protestiem vispār nevar būt nekādu ierobežojumu, jo risks ir salīdzinoši mazs.

Ja ir bažas par inficēšanos, tad nesēdiet mājās vai piesmakušos birojos. Ejiet ārā, sportojiet, staigājiet un izbaudiet āra vidi. Tikai labi saģērbieties, ja laiks ir auksts vai lietains.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-09-23 21:43 (saite)
Bezsimptoma kovids ir laikam katram otrajam.

UK mēs bez maksas visiem dalām testus mājsaimniecībām, jo citādi jau lielākā daļa nemaz nezinātu, ka viņiem ir kovids. Ideja tieši ir tajā, ka saslimšanas stāvoklis bieži bez testa nav zināms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2021-09-23 22:00 (saite)
Pat ja bezsimptoma kovids būtu burtiski katram otrajam (kas ir stipri apšaubāmi, drīzāk "kovids ar viegliem simptomiem, ja zinātu, ka mājsaimniecībā kāds ir norāvis, aizietu notestēties"), lielākajā daļā mājsaimniecību ir vairāk nekā divi cilvēki, tik un tā nesanāks tā statistika tā, kā tev gribētos

+ Ja mājsaimniecībās dod tos testus, tad kā reiz šos gadījumus vajadzētu izķert

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-09-23 22:28 (saite)
Ja kādam ir bezsimptomu/viegli simptomi un nenotestējas, un cits no viņa saķer jau ar simptomiem, tad viņam nebūs skaidrība, kur gan viņš to ir dabūjis.

UK vispār daudz cilvēku dzīvo kopmītnēs, kuri viens ar otru daudz nerunā. Daudzi arī nekad netestētos, ja nebūtu simptomu, un slēptu pat vieglus simptomus, jo kuram gan gribas tikt vainotam infekcijas izplatībā un sēdēt karantīnā. Tos testus vairumā ņem veci cilvēki un riska grupas, kas ir loģiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2021-09-23 22:36 (saite)
Nu ja Tu šīs kopmītnes uzskati par "vienu mājsaimniecību", tad jā, šis var būt reāls vektors (un es teiktu, kā arī kļūme pētījuma dizainā, jo obv uz šādām kopmītnēm attiektos citi preventīvie pasākumi nekā uz mājsaimniecībām, kas ir tuvākas "ģimenes" izpratnei)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-09-23 22:40 (saite)
Preventīvie pasākumu nekur nav īsti strādājuši, izņemot pamatprincipi – pēc iespējas vairāk neatrasties piesmakušās telpās, un ja tomēr jābūt telpās kopā ar citiem, tad pēc iespējas tās labāk vēdināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2021-09-23 22:42 (saite)
"sūds par statistiku, man tāpat ir taisnība!!!111!!!"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-09-23 23:17 (saite)
Sarūgtinājums par to, ka man par gandrīz visu saistībā ar kovidu bija taisnība, nav attaisnojošs iemesls tev rakstīt šādu huiņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?