extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-05-05 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvijā pirmo vakcīnas devu ir saņēmuši ap 15%. Pēc sajūtām vairāk saņēmēju būs gados jaunāki, aktīvāki un ne riska grupas.

Personīgi manā ģimenē vecāki vakcīnu nav saņēmuši, jo neviens nav piedāvājis un uzaicinājis pensionārus no laukiem, bet jaunāki brāļi un māsas ir, jo spējuši pieteikties un izstāvēt rindas.

Es personīgi domāju, ka pēc 50% Latvijā būs lielas problēmas palielināt vakcīnas gribētāju skaitu. Iespējams, valdībai pat nāksies piemaksāt, lai cilvēki ietu vakcinēties. Ja es būtu īpaši cinisks, tad trūcīgajiem vēl ieteiktu nogaidīt, lai nokāstu nelielu naudiņu :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]resort
2021-05-06 00:48 (saite)
Uzspiesta vakcinācija ir noteikti no no. Un padomā arī par restorāniem - tie radīti pirmskovid ērā pie attiecīga noieta. Ja Tu iedomājies, ka vareni ieiesi restorānā, kad puse sabiedrības ir nobanota, ņem līdzi 2x naudas vai sagaidi uzrakstu "izīrē telpas".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-05-06 10:07 (saite)
Vairums manu brāļu un māsu nav nemaz tik pārticīgi, lai regulāri ietu uz restorāniem. Ja viņi agrāk gāja uz restorānu 1 reizi gadā, tad var jau vēl kādu gadiņu pagaidīt un pagaidām neaiziet... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?