extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-04-15 20:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
No cilvēka brīvību viedokļa tiesības riskēt ar narkotikām ir tieši tādas pašas kā ar kovidu. Nevar būt konsekvences, ja vienā gadījumā mēs noraidām ekspertu viedokli, bet otrā pieņemam. Redzot to, kā cilvēki ir tik pretrunīgi, vēlreiz atgādina, ka viņiem nevar uzticēties. Viņi jebkurā brīdī metīs kažoku uz otru pusi, lai neviens nedomātu, ka viņi neseko baram. Viss ir atkarīgs tikai no tā, kādas idejas ir populāras konkrētajā brīdī.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mranarhs
2021-04-16 13:26 (saite)
Šo to var garantēt diezgan droši. Ja bērnībā izslimoji vējbakas, tad imunitāte uz mūžu. Covid? Nav zināms precīzi, bet uz mūžu visdrīzāk imunitāte pēc izslimošanas nebūs.

Tas, ko es gribu pateikt - pieagušiem cilvēkiem pašiem jāpiedomā, cik lielus riskus vēlas uzņemties. Diemžēl rekomendāciju pārkāpēji bieži ne par ko nedomā vispār, viņi vienkārši ignorē pandēmijas esamību. Un tā reāli ir problēma arī citiem cilvēkiem, kurus šie pofigisti var aplipināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-04-16 16:30 (saite)
No vējbakām vēlāk vecumā rodas jostas roze – ārkārtīga sāpīga izpausme. Pret to arī tagad vakcinē, bet pilnībā jau neizravē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?