extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-01-04 17:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Arī Francijā...
https://www.tvnet.lv/7147521/francija-aug-neapmierinatiba-ar-gauso-vakcinaciju

Vakcinēti tikai 500 cilvēki nedēļā, lai gan piegādes ir veiktas? Tas ir mazāk nekā Latvijā.

Ar šo tiek zaudētas pēdējās ilūzijas, ka valdības kovidu uztver kā nopietnu pandēmiju. Ir skaidri redzams, ka tās tikai izmanto cilvēku paniku, lai izrādītu kontroli pār sabiedrību. Tās ļoti negrib šo kontroli zaudēt, tāpēc nekur nesteidzas ar pasākumiem, kas var glābt visvairāk cilvēku dzīvību.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kihelkonna
2021-01-04 22:19 (saite)
Piedod, man jaadzeesh ieraksts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-01-04 22:22 (saite)
Man jau vienalga. Bet tas, ko tu pateici nav nekāds noslēpums. Par to jau lasīju caur google news.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2021-01-04 22:38 (saite)
Vēl bija arī tas, ka ASV augsto vakcīnas skepticismu (https://www.forbes.com/sites/tommybeer/2021/01/02/large-numbers-of-health-care-and-frontline-workers-are-refusing-covid-19-vaccine/?sh=35883bc43c96) skaidro ar to, ka melnādainie jūtas, ka tiek izmantoti, kā izmēģinājuma trusīši. Tas ir vienlaicīgi ar BLM atbalstītāju aicinājumiem nevakcinēt baltādainos vecos cilvēkus, jo viņi ir pārāk priviliģēti. Attieksme ir tik šizofrēniska: vieni saka, ka jāvakcinē melnādainie, jo viņi vairāk cietuši, bet paši melnādainie saka, ja mums dos vakcīnu pirmajiem, tad mēs atkal tiekam diskriminēti ;)

Vienīgo iespēju, kā atrisināt šo dilemmu, ir dot pilnīgu brīvību cilvēkiem pašiem izvēlēties, vai vakcinēties vai nē. Visi prioritārie saraksti, kas neņem vērā šo izvēles brīvību, tiks uztverti kā opresīvi. Nevajag pieņemt, ka pirmos sarakstā ieliekot ārstus vai vecos cilvēkus, viņi visi tiešām gribēs pirmie arī saņemt vakcīnu. Daļa jā, bet liela daļa teiks, ka grib pagaidīt, un šī izvēle ir jārespektē. Bet lai nekavētu vakcinācijas procesu, ir arī jāiet uz priekšu un uzreiz jāpiedāvā nākošajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?