extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2020-05-21 11:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tas, kura kvēlākais sapnis bija ar nūju dauzīt indiešu karantīnas pārkāpējus, kuri tikai izmisīgi cenšas atrast pārtiku sev un savām ģimenēm, tagad ir satraucies par manis rakstīto. Tas jau vien liecina, ka esmu norādījis uz kādu svarīgu lietu, ko visi gribētu ignorēt.

Ja neesmu to darījis pietiekami politkorekti, tad tagad labošos. Lūk, ziņošu, ka karantīna draud ar bada nāvi Brazīlijas transseksuāļu prostitūtām. Aizmirstiet par lielāko daļu parasto cilvēku, kas pelna naudu ar pavisam ikdienišķiem darbiem, kā trauku mazgāšanu vai viesnīcu gultu klāšanu utml. Tas nevienu neinteresē, ka viņi ir palikuši bez ienākumiem un daudzās nabadzīgās valstīs arī bez pārtikas. Gan jau ka paši vainīgi pie savām nelaimēm. Transseksuāļu prostitūtas ir pavisam cita līmeņa cilvēki un viņu ciešanas pelna daudz lielāku ievērību mūsdienu kultūrā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2020-05-21 23:20 (saite)
Nu jā, aizmirsu pieminēt, ka šī “sievišķīgā” domāšana ir kļuvusi populāra kā woke kultūra. Tieši noteikti vīrieši šobrīd ir visaktīvākie tās bīdītāji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-22 00:24 (saite)
Vīrieši vienmēr ir VISA bīdītāji, tas gan. Feminismam arī mums jāpateicas tikai un vienīgi vīriešiem. Sieviešaktīvistes vienmēr bijušas pasažieri un izkārtnes priekš rokas berzējošiem vīriešaktīvistiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dombrava
2020-05-22 00:33 (saite)
Sievišķā enerģija arhetipiski ir radīšanas enerģija, ne tikai sekošana citu piemēram, kas droši vien saistīts ar izdzīvošanas instinktu, tāpēc varbūt lielāka vēlme pielāgoties. Taču ideālā gadījumā bailēm nevajadzētu būt tik lielām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?