wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2024-10-25 16:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
daži hailaiti vai loulaiti
- priekšniecība bija ārzemēs, konferencē. visu nedēļu! biežāk viņiem tā. tik mierīgi strādājas! un tik daudz kas izdarīts! bez stresa.
- kačalkas treniņi man tagad agros rītos. esmu beidzot pārkāpusi enerģijas izsīkuma pa dienas vidu slieksni. tagad pietiek visam! i rīta kačalkai, i darbam, i vakara kādai nodarbībai.
- kāpēc kafija kofīšopā garšo krietni labāk, nekā tieši tāda pati, turpat pirkta un malta un uz darbu atvesta?! negodīgi. jo nav lētais gals, un atpakaļ jau nevedīs...vienus 250 gramus (ok, divas krūzes mazāk jau) vēlāk gan braukšu atkal pie viņiem un pieprasīšu paskaidrojumu. varbūt kādu kafijziņu kursu jāiziet, lai varu blatot, pērkot nākamo :D vispār, gribētos gan tādu kursu, jā. nez, parastajiem mirstīgajiem tādi ir pieejami, jeb tikai industrijā strādājošiem...?
- šodien viena meitene man pienāca pajautāt, kur tik garas bikses var nopirkt (kontekstam un nezinātājiem - esmu 180 cm auguma, un jā, grūti nopirkt tādas garas garas, lai nosedz arī kurpes uz papēžiem). un tā meitene pati bija man knapi līdz plecam, tādēļ apmulsu par tādu jautājumu, bet teicu, ka šīs konkrētās zara dabūju pirms kāda pus gada vai vairāk. viņa pateicās un aizgāja. varbūt kādai garākai draudzenei tagad būs ko ieteikt, vai? jo pati man teica, ka viņai gan vienmēr visas bikses vajag īsināt.
- baigi gribas alkohols bišķiņ (ne jau kā alkānam, ka prasās. bet tā smuki kaut kur uz kādas terases ar skaistu skatu! mums taču beidzot var uz balkoniem sēdēt! ziema ir gandrīz klāt). bet mana jaunā treniņ-uztur programma paredz pirmo mēnesi vai divus piebremzēt alkoholu līdz galīgam minimumam vai vispār necikam. manā variantā darbojas tikai visu vai neko, tādēļ šovakar dzeršu ūdeni un iešu gulēt deviņos. piegdienāhhh!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2024-10-25 18:42 (saite)
tas labi, ka nedzer, Rīgā tagad ir filmu festivāls, un es gandrīz katru vakaru dzeru - pirmkārt, tas ir palicis reāli dārgi, otrkārt, kognitīvās spējas nākamajā rītā jūtami samazinās pēc saīsināta miega un četriem kokteiļiem vai četrām vīna glāzēm.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?