wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-05-05 17:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
katru meenesi pirmajaa pirmdienaa mees riikojam muusu ilgpaliceejviesiem [30 naktis+] kokteiljvakaru. vakar, taatad, arii. kaa jau kokteiljvakaros - viens vieniigs smooltooks. nu ja, bet es esmu suudiigs smooltookists, sevishkji, ja kokteiljvakaraa man iekriit vakara mainja, kas noziimee, ka es tur gandriiz vieniigaa ar uudensglaazi apkaart dreifeeju.
vakar iepazinos ar vienu kjiimijas profesoru, kursh paaris meeneshus viesojas vieteejajaa universitaatee kaa vieslektors, kaa arii piedalaas dazhos riiseerchos un projektinjos. pats profesors ir no juukeja, bet origjinaali no indijas. man ar kjiimiju skolaa bija diezgan pashvaki, taadeelj meegjinaaju sarunu aatri vien pagriezt citaa virzienaa, jo nu nav manaa garaa staaveet [veel ar uudens glaazi rokaas] un visu laiku mhmm'ot.
veel mums te dziivo viens itaalju furboltreneris, kursh trennee vieteejo klubu. nu sho eksemplaaru es katru dienu arii lobijaa satieku, un vienmeer ir par ko pachalot.
paareejie daudzdesmit cilveeki jautrojaas ar viina glaazeem, baudot dziivo muuziku, un chaloja savaa starpaa, sadaliijushies mazaas grupinjaas. tos viesus es negaaju ar savu uudens glaazi trauceet.
stundu tur izmociiju un nozudu atpakalj ofisaa.
man vajadzeetu kaadus smooltooka kursus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zuzanna
2015-05-05 16:19 (saite)
Man arī vajag tādus kursus!!!
No vienas puses man galīgi nav grūti atrast kopīgu valodu ar jebkuru cilvēku, bet no otras puses un lielākā problēma ir - es nemāku to noturēt small-talk robežās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-05-05 16:20 (saite)
preciizi! man tieshi tas pats.
tie kokteiljvakari / kokteiljpienjemshanas uzdzen kaut kaadu iespiileetiibu un stiivumu, nejuutos briivi un savaa aadaa..
jaasaak peetiit shis topiks :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]non_sense
2015-05-05 19:40 (saite)
Par so temu ir sarakstitas gramatas, gan jau pieejamas timekli. Es reiz vienu tadu gandriz nopirku. Lielais zelta padoms bija uzdot pec iespejas vairak jautajumu (saja gadijuma vareji prasit ko vinji doma par istabu, viesnicu, apkalposanu, edienu, cenam, kokteiljiem utt) Var ari runat par to, kas ir redzams apkart.

Lai vieglak atrastu kopeju valodu (lasi, lai otrs cilveks tev atvertos) noverot kada ar kada tipa cilveku tev ir darisana - vizuālis, audiālis un kinestētiķis un talak izmantot attiecigas frazes.

Ja izradisi interesi un uztaustisi sarunas biedram `interesejosu temu` un ari izradisi interesi, vins domas, ka esi interesants sarunu biedrs. Bet nu skaidrs, ka kimijas profesors varetu but neliels izaicinajums.

Vel tika ieteikts iemacities paris jokus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-05-05 20:56 (saite)
muuseejos smooltookos ir tabu prasiit par ar viesniicu saistiitaam teemaam :D taads nerakstiitais likums. jo, jei bogu, ne gala ne malas peec tam taadai sarunai. pieredzee paarbaudiits un vairaak gan uz shii graabeklja nekaapjam.
shie kokteiljvakari ir lai "iepaziitu" viens otru tuvaak, taa teikt.
bet paldies par ieteikumiem! :)
jaasaak sevi naakamreiz gatavot shaadam pasaacienam. ieshu ar blocinjaa pierakstiitaam teemaam un jokiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kristiiine
2015-05-05 22:00 (saite)
Es šad tad aizdomājos, ka man ar tādu blociņu vajag, lai gadījumos, kad nav ko vairs teikt, var to atvērt un atkal tēma rokā. Bet laikam jau tas neizskatītos baigi labi no malas :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?