wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-05-05 17:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
katru meenesi pirmajaa pirmdienaa mees riikojam muusu ilgpaliceejviesiem [30 naktis+] kokteiljvakaru. vakar, taatad, arii. kaa jau kokteiljvakaros - viens vieniigs smooltooks. nu ja, bet es esmu suudiigs smooltookists, sevishkji, ja kokteiljvakaraa man iekriit vakara mainja, kas noziimee, ka es tur gandriiz vieniigaa ar uudensglaazi apkaart dreifeeju.
vakar iepazinos ar vienu kjiimijas profesoru, kursh paaris meeneshus viesojas vieteejajaa universitaatee kaa vieslektors, kaa arii piedalaas dazhos riiseerchos un projektinjos. pats profesors ir no juukeja, bet origjinaali no indijas. man ar kjiimiju skolaa bija diezgan pashvaki, taadeelj meegjinaaju sarunu aatri vien pagriezt citaa virzienaa, jo nu nav manaa garaa staaveet [veel ar uudens glaazi rokaas] un visu laiku mhmm'ot.
veel mums te dziivo viens itaalju furboltreneris, kursh trennee vieteejo klubu. nu sho eksemplaaru es katru dienu arii lobijaa satieku, un vienmeer ir par ko pachalot.
paareejie daudzdesmit cilveeki jautrojaas ar viina glaazeem, baudot dziivo muuziku, un chaloja savaa starpaa, sadaliijushies mazaas grupinjaas. tos viesus es negaaju ar savu uudens glaazi trauceet.
stundu tur izmociiju un nozudu atpakalj ofisaa.
man vajadzeetu kaadus smooltooka kursus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?