jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
@ 2023-09-05 17:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man likās, ka stāvu tam pāri un skolas sākums un iepirkšanās jau nu gan mani no līdzsvara neizsitīs, slava tiesībsargam, ka gandrīz nekas nav jāpērk. Bet skolotājas zvans plkst.12 dienā, lai pateiktu, ka esmu nopirkusi puikam burtnīcas ar nepareizajām līnijām plus mākslas skolas skolotāja, kura mūsu līdz ar tām nelaimīgajām burtnīcām iepirktos krītiņus (es speciāli uztaisīju screenshotu no eklases, lai zinātu, ko pirkt mākslas skolai, ja) izbrāķēja, jo viņai, lūk, ir mainījušies plāni un šodien patiesībā šodien vajagot guaša vai akvareļu krāsas, did the trick. Un tad vēl ģeniālā kārtība, kur bērnu drošības dēļ vecāki nedrīkst iet pakaļ bērniem, bet dežurante viņus pasauc, lai vecāki neietu klasē. Toties iesniegums par bērna pieteikšanu pagarinātās dienas grupai ir pie klases audzinātājas, un neviens nav īsti aizdomājies, ka vecāks pie tās audzinātājas īsti nekā nevar tikt. Un tad tas pirmklasnieks atnāk viss tāds bez sporta tērpa somā, toties ar visām grāmatām, un mammai tāpat jāiet pārkrāmēt tā soma. Nē, nu, tā jau smieklīgi, tikai īsti nesaprotu, kā cilvēki šo ņemtni savieno ar godīgu darbu. Ir plkst.18.00 un es tikai tagad varu ķerties pie saviem ekseļiem, lol.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-09-05 19:23 (saite)
Emmm, šito lasot man rodas daži kautrīgi jautājumi, tā vnk vispārējai skaidrībai:

1) A kas notiek ja vecāki tai skolotājai kurai tur burtnīcas nav labas vai plāni mainījušies uzmauru ka būs tādas burtnīcas un tādas krāsas un punkc. Un ja šamā vēlas cita slai pērk pati. Un ka jebkāda vēršanās šajā sakarā pret bērnu tiks fiksēta un traktēta kā mobings.

2) Ja vecākus neielaiž izglītības iestādē tad vai nevajag uz līdzenas vietas piezvanīt 112 un pēc savienojuma ar VP vai RPP paziņot ka skolā tādā un tādā vecākus neielaiž skolas telpās. Tātad ir aizdomas ka skolas telpās notiek nelegālas darbības ar bērnu iesaistīšanu. Srsly a kā tad vecāks var zināt - moš tur notiek pedofilija, moš rituāli ar narkotikām vai teiksim piespiedu darbs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resort
2023-09-05 19:46 (saite)
2) Tu jau pārspīlē. Tur vnk virs tāfeles ir piekārts BLM/pride karogs un notiek bārdainu tantiņu porn lasījumi. Neredzu iemeslu vecākiem tādā queer-affirmative izglītošanas procesā iejaukties. Reāli, ja vecākiem nepatīk, ka viņu Anniņa tagad tiek saukta par Janīti, viņi var parunāt ar child protective services labākajā gadījumā un full on j.peterson stila pāraudzināšanas režīmu sliktākajā.

#112 #rūtiņas #identificējas-kā-līnijas #pasarg-no-vecākiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeltens
2023-09-05 20:54 (saite)
Nu nez, man savā pilsētā vēl jādzīvo :D
Kaut kā jūsu hipotētiskā reakcija šķiet mazliet histēriska, ņemot vērā, ka notiekošais visticamāk ir parasts septembra sākuma haoss, kas notiek visā valstī, katru gadu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-09-05 20:59 (saite)
Tas tiesa, histēriju taisīt nevajag. Vajag tikai vienkāršos vārdos izstāstīt kas būs ja haoss turpināsies. Viņu haoss ir viņu problēma, klientiem nav jācieš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?