Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2019-02-12 08:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:games


Ceturtdien tautās izies Civilization VI paplašinājums "Gathering Storm". Protams, ar katru nākamo soli spēlētājam paliek vienkāršāk, jo mehānika sarežģītāka un AI klusiņām stūrītī raud, līdz ar to stāsts mazāk vairs ir par sasniegumu, cik ilgi izdevās izdzīvot, bet gan par izklaidi, jo par uzvarēšanu jautājums nav: "Vai?", bet gan: "Kad?". Tāpat palasot forumus iekrita acīs teksts, ka Austrālijas aborigēnu civilizācija būtu pelnījusi tikt iekļauta un tā kā viņi tā arī netika ārā no akmens laikmeta, tad ar ko mēs sliktāki un rezultātā mana versija par Latvijas civilizāciju ir būt šāda:

Īpašība: "Meži un viensētas" (strādnieki var stādīt mežu neierobežotu reižu skaitu; katrā pilsētā var uzbūvēt četrus specifiskos rajonus neatkarīgi no iedzīvotāju skaita)

Vienība: "Latviešu strēlnieki" (+10 spēks savā teritorijā, bonusam samazinoties attālinoties no robežas)

Infrastruktūra: Izklaides rajons divas reizes lētāks, speciālais projekts "Dziesmu un deju svētki" (papildus bonuss pie lojalitātes; GA, GM un GW punkti; tūrisms)

Līderis: Namejs* (var automātiski radīt spēcīgāko pieejamo vienību upurējot divus iedzīvotājus; kultūras rajona būvēs bonuss slots rakstniecības darbam un bonusa GW punkts)

* - normālāk būtu Čakste, protams, bet grūti izdomāt kāds būtu viņam piestāvošs specifisks bonuss



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2019-02-12 09:09 (saite)
Smalki! Vo, sakasīšu naudu superdatoram, uz kura iet Civ6, un paspēlēšos no sirds.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2019-02-12 10:13 (saite)
Ja kasīsi lēnām, kas zina, varbūt varēsi celt lielu Latviju :-D btw, pirms gadiem diviem dators komfortablai spēlēšanai izmaksāja ~1200 naudiņas pērkot gatavu pieklājīgā veikalā bez atlaidēm, tā kā pieļauju, ka pameklējot varētu būt šobrīd zem štukas kaut kas adekvāts sameklējams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

?
[info]jan09
2019-02-12 10:45 (saite)
kas prasās, lai spēlētu konfortabli?
šamie raksta, ka minimālās prasības esot i3 2.5Ghz, 4GB RAM, Video 1GB - kas ir vājā vieta? vai kkāds i5, 8GB ram, 2GB video spēj pavilkt spēli?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ?
[info]dunduks
2019-02-12 13:54 (saite)
Man ir kaut kas šāds (CivVI uz SSD mētājas, nezinu, cik tas labi vai slikti ietekmē perfomanci):

Procesors: Intel Core i5-8400 / Procesora frekvence: 2.8 GHz / Videokarte: NVIDIA GeForce GTX 1050 / RAM: 8 GB / Cietais disks (HDD): 1000 GB / Cietais disks (SSD): 128 GB / Operētājsistēmas versija: Windows 10 Home

vienīgi procesors vecāks, 7xxx kaut kāds. Pieļauju, ka var arī spēlēt uz vājākiem (minimālām prasībām atbilstošiem), bet man nav pārliecības, ka tas būs komfortabli, it sevišķi uz beigām - arī ar manējo dzelzi ir tā, ka loading un oponentu gājienu laiki mēdz būt pietiekoši kaitinoši ilgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ?
[info]begemots
2019-02-12 15:29 (saite)
Civ 6 ļoti labi varēja spēlēt uz mana vecā kompja i5-kaut kāds 5 gadus vecs, laikam i5-3200; videokarte GTX Ti 750; RAM 8.

Un stāvēja viņa uz parastā cietņa, ne uz SDD. Parastais cietnis vienkārši nozīmē lēnākus loading laikus.

Ja nebūtu BF5, es nemaz neupgreidotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?