Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2018-10-29 13:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
No manis, protams, jurists ir tāds pats kā dziedātājs, tomēr reizēm šo to palasu. Nupat trāpījās labs piemērs apvainošanās kultūras un (konkrētas) reliģijas aizstāvēšanai tiesu praksē. Īpaši sajūsmina Austrijas apelācijas tiesas loģika 17.punktā: "It concluded that the latter was the case as Muslims would find the applicant’s statements – “he liked to do it with children”, “the thing with Aisha and child sex” and “a 56-year-old and a six-year-old? What do you call that? Give me an example? What do we call it, if it is not paedophilia?” – wrong and offensive, even if Muhammad had married a six-year-old and had intercourse with her when she had been nine."


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2018-10-29 19:01 (saite)
Tad vari palasīt, kas wikipēdijā rakstīts konkrēti par tēmu.

Tāpat vari wikipēdijā palasīt par pedofiliju, lai saprastu, ka pat ja Aišai tiešām tad bija 9 gadi, arī tas pats par sevi nedod pamatu karināt pedofila birku, sevišķi ņemot vērā, ka viņu laulībai (atbilstoši tevis paša iemestajā šķirklī atrodamajai infai) vispār bija politisks raksturs tb ne jau dēļ Muhameda tieksmes pēc mazgadīgiem bērniem viņi precējās.

Īsi sakot, infu par to, ka pedofila birkas karināšanai trūkst pamata arī wikipēdijā nav grūti atrast. Vajag tikai vēlmi meklēt, kas starp citu nemaz neprasa daudz laika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2018-10-29 23:53 (saite)
In popular usage, the word pedophilia is often applied to any sexual interest in children or the act of child sexual abuse. This use conflates the sexual attraction to prepubescent children with the act of child sexual abuse, and fails to distinguish between attraction to prepubescent and pubescent or post-pubescent minors. Jā, pētnieki iebilst šādam lietojumam, bet sarunvalodā/ikdienā cilvēks vulgaris izmanto to tieši šādi, līdz ar šis islāma pravietis birku ir godam nopelnījis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2018-10-30 07:00 (saite)
Tātad, ja sarunvalodā cilvēki tupa karina birkas, neaizdomājoties par to nozīmi (vai apzināti to dara propagandiskos nolūkos), tad tas ir ok, sevišķi no tāda cilvēka puses, kas no sevis mētā ekspertu attiecīgajā jomā. Dzelžaina loģika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?