Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2017-01-11 07:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Quod licet Iovi, non licet bovi
Kundzīte kārtējo reizi izcēlusies. Tiesa, ne mazāk izceļas komentāri, kur liels procents uzskata, ka tas ir pilnīgi ok. Vienīgais, ko es gribētu viņiem ieteikt ir, ka nākošreiz, kad paudīs sašutušus komentārus par kalvīšsavickveidīgajiem, varbūt ir vērts nedaudz aizdomāties.

Es biju viens no nemaz tik daudzajiem, kuri 1999.gadā par viņu ko zināja (iemesls - bibliotēkāri, pirmais kurss, "Folklora") un toreiz man, panaivam puikam, viņa likās kā malks svaiga gaisa. Diemžēl jāsecina, ka vai nu 1) vara samaitā, vai 2) toreiz man bija stipri par maz informācijas. Jāatzīmē, ka toreiz alternatīvas bija tik šaušalīgas - Pauls, Paegle, Gorbunovs, Birkavs, ka uz tā fona arī no šodienas skatoties VVF viennozīmīgi bija labākais variants.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2017-01-11 09:08 (saite)
Piekrītu, ka juridiski/tiesā (Latvijas) VVF iesaistes pierādīšana varētu būt grūta, kas gan, ņemot vērā telefonu zvanu kultūru jautājumu risināšanā nepārsteidz. Tāpat šādu lēmumu par kapavietu pieņemšana bez pamatīgas papīru kaudzes (pats jau arī labi zini kā patīk publiskajai pārvaldei ražot papīrus ar simtsmiljons vīzām ārīgu ķermeņa daļu peisegšanai) pati par sevi neizskatās labi.

Nu un pēc pulksteņgeitas diez vai ilūzijām par VVF morālo stāju vajadzētu palikt. Tāpat viņas mīlīgais fakjū arī labi iekļaujas kopainā.

Man nav problēmu, ja cilvēks grib glabāties pie Kremļa sienas vai zelta podus dzīvoklī vai, ja izmanto stāvokli, lai dabūtu kādu labumu sev vai pietuvinātajiem. Tas ir normāli un manu attieksmi nemaina. Galu galā katram savs. Tomēr tad, kad līdzīgi purniņi ar skeletiem skapjos uzstājas kā morāles sargi un paraugi (ļoti jauks piemērs Šķēles pirmā jaungada runa), tad mana attieksme pret viņiem nemainās uz labo pusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-01-11 10:16 (saite)
Papīru ražošana ir vairāk raksturīga ministrijām - pašvaldības nereti krīt otrā galējībā, kad ne viens vien jautājums tiek nereti tiek kārtots bez pietiekama papīru backupa, kas ne vienmēr nozīmē ka lieta nav tīra.

Par LL morālo stāju un godīgumu (pēc n-tajiem acīmredzamajiem melnā PR rakstiem) tev vēl ir ilūzijas?

Nezinu, ko esi salasījis VVF facebook ierakstā, bet es tur nekādus "fakjū" neredzu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-01-11 10:20 (saite)
Trūkst arī loģikas prezidenta Bērziņa kancelejas centienos par katru cenu izkārtot kapa vietu tieši VVF.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dunduks
2017-01-11 10:46 (saite)
Es 4.5 gadus esmu RD struktūrā nolauzis. 1) papīru tur netrūka, 2) papīru trūkums ar lielu varbūtību norādīja uz lietu "sakārtošanu".

Nu par LL ilūziju jau arī nevienam nevar būt, bet tas nenozīmē, ka viņa cilvēki nevar izcelt gaismā kaut ko, kas pārāk netiek popularizēts. Piedevām, ja (ok, tas ir liels JA) ticam par VVF sekretāres iesaistīšanos, tad tur viss paliek pavisam vienos vārtos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-01-11 10:57 (saite)
Nu tur jau ir tas sāls, ka jautājums ir par to, vai "uz vārda" ticēt LL, ka viņam kāds RD teicis, ka VVF sekretāre (ka pati VVF nav ar to darbojusies ir atzīts arī rakstā) ir aktīvi meklējusi VVF kapa vietu un pēc kurvīša saņemšanas no RD ir spējusi pēc savas stabules dancināt Bērziņa kanceleju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?