Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-09-04 11:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:sports

Kādā nelielā diskusijā pirms pāris nedēļām es tiku uzrakstījis, ko domāju par Dāvi Bertānu un viņa izredzēm NBA. Intervijā septembra "Sporta avīzē" viņš pats gan saka, ka būs PF un tikai PF. Ko lai saka - lai veicas!

Žēl tikai, ka Raimonds Gekišs (lai kas viņš arī nebūtu) nepārlasa savas intervijas un, ka izdevums nevar atļauties darbinieku, kurš pārlasītu materiālus, lai nesanāk kā tagad: "Jau esi izpētījis, ar kuru no spēlētājiem dalīsi spēles laiku? Drafta biedru Kavai Leonardu? Viņš spēlē kā mazais uzbrucējs. Arīdzan kā vieglais uzbrucējs. Reti. Brīžos, kad viņi spēlē ar mazo sastāvu, tad gan Leonards ir kā mazais uzbrucējs. Pārsvarā viņš spēlē kā trešais numurs."

Fragmenta burvība slēpjas tajā, ka mazais uzbrucējs=vieglais uzbrucējs=trešais numurs.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2016-09-04 11:38 (saite)
breds
bet dāvis varētu ar mazo sastāvu būt labs uz ceturto, ja kavajs uz trešo

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-09-04 13:18 (saite)
Nē, nu skaidrs, ka otrajā jautājumā "vieglais" vietā bija domāts "lielais", tāpat Dāvis uz to atbildot pārteicās, bet varbūt vēl kādam bez manis tomēr izlasīt, kas tur īsti rakstīts? :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scorpse
2016-09-04 12:23 (saite)
:) /aiziet lasīt interviju/
Svaru var uzdabūt klāt, lai veicas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Lai veicas, jā,
[info]dunduks
2016-09-04 13:17 (saite)
tikai lai svaru uzdabūtu klāt jābūt rāmim. Piedevām Dāvim svara pieaugumam papildus risks ir kredītvēsture - krusteniskās saites.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Lai veicas, jā,
(Anonīms)
2016-09-04 21:29 (saite)
svara uzdzīšana, kā pašmērķis, jebkura basketbolista gadījumā ir totāla muļķība. svaram ir jāpieaug kvalitatīvā ziņā, kad spēka un ātruma pieaugums iet soli priekšā svara pieaugumam, gluži līdzīgi, kā K. Porzinģa gadījumā. Bertāns kļūs patiesi efektīvs, kad spēs sekmīgi izmantot savu auguma pārsvaru pie mismačiem, pagaidām viņa uzbrukuma arsenāls ir pārāk ierobežots. Redzēs, kā viņam veiksies ar celi, jo slodzes noteikti pieaugs, kapiņs būs daudz asāks, kā Eiropā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Lai veicas, jā,
[info]dunduks
2016-09-04 22:04 (saite)
nu tāpēc jau bija mans komentārs par rāmi :-) jā, cik es viņu esmu redzēji Kutčas sastāvā, tad viņš var mest pāri mazākam, vienīgi viņš nav frīkiskais Porziņģis un viņam tādas starpības nebūs un priekšā arī mazākiem esot būs nepatīkami atlētiski pretinieki. Porziņģis, lai arī bez tādas kredītvēstures, protams, izturēja sezonu, tā kā cerības jau ir, jo dikti jau negribētos, ka Dāvis izrādītos tikai kārtējais ieraksts balto eiropiešu bastu sarakstā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Lai veicas, jā,
(Anonīms)
2016-09-04 23:17 (saite)
nav sanācis pārāk daudz skatīt viņa spēles, bet krīt acīs tāda lietā, ka nav ticis manīts metiens pēc pagrieziena, tur visādi "step back", kur viņs varētu būt noderīgs arī tiešā groza tuvumā, ir vēl kur augt. tas noved pie situācijas, kad viņš ganās aiz līnijas, pa laikam izskrien, lai uzmestu, kas tad arī prasa būšanu nenormāli precīzam, baigi ierobežots funciju loks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: Lai veicas, jā,
(Anonīms)
2016-09-04 23:21 (saite)
un basts viņa gadījuma jau ar nespīd, jo nav tik sakāpinātas ekspektācijas no komandas vai līdzjutēju puses. tas tā, vairāk mūsu acīs. ja pavērtē kritiskāk, tad Porzinģis ir ar daudzveidīgāku spēli, kā Bertāns, kas arī ir sava veida rādītājs. par labu K.P.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?