Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2012-07-27 09:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izlasot: "kopš olimpiskās spēles ir profesionalizētas un nav iespējams just līdzi visādiem cīši lobiem amatierļaudīm (tāpēc paralimpiskās šarmē vairāk par neparamparampalimpiskajām), šo pasākumu uztveru līdzīgi kā Mis Pasaule u.tml. konkursiņus - tb. feiks. Ol.spēles nav vis sporta sasniegumu, bet gan dopinga sasniegumu vēsture, atļaujiet tač vienreiz selekcionēt un modificēt tos gēnus, lai ūbermenši varētu beidzot laimē un tiešām mierā diet.", man nagi niez pajautāt: "Vai tiešām netiek līdzi justs jau kopš 1952*.gada?!"

* - 1952.gada olimpiskajās spēlēs pirmo reizi startēja PSRS. Tie, kuri mēģinās apgalvot, ka PSRS olimpieši nebija profesionāļi, drīkst iet paši zina kur. Tāpat jāpiemin, ka atsevišķi amatieri ir arī Londonā.

Lai arī tā ir gaumes lieta, bet saukt par feiku izmērāmu pasākumu ir muļķīgi, jo cilvēki ir īsti un rezultāti ir īsti. Un dopingu vajadzētu daudz plašāk legalizēt, jo tad būtu vienādāks spēles laukums visiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2012-07-27 09:34 (saite)
Kaut kā neuztvēru domu - olimpiskās spēles profesionalizējušās līdz ar PSRS pirmreizēju startu tajās, pirms tam bija amatieru izklaide?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2012-07-27 09:46 (saite)
Jā, lai cik tas dīvaini neizklausītos, bet pirms socbloka iesaistīšanās, tā patiešām bija amatieru izklaide (amatieru tādā ziņā, ka pamatnodarbošanās bija cita, bet ne obligāti attieksmes ziņā). Tāpat kapbloka valstīs vēl
šobrīd mēdz būt amatieri (ok, viņi nav tik Tīri amatieri, ka nesaņem nekādas prēmijas pēc rezultātiem, bet patiešām primāri strādā kaut kur/mācās).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krii
2012-07-27 09:39 (saite)
Man jau arī šķiet visai ticami, ka citētā ieraksta autore par olimpiāžu zelta laikmetu drīzāk uzskatījusi antīko Grieķiju. Vai vismaz - iepriekšējo gadsimtu miju, bet nu nekādi ne divdesmitā gadsimta otro pusi.:)

Kas attiecas uz plašāku dopinga legalizāciju - a kāpēc tad nevarētu vienkārši sarīkot farmācijas uzņēmumu konkursu laboratrijas apstākļos? Kāpēc iesaistīt tam pa vidu dzīvu cilvēku ķermeņus? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2012-07-27 09:52 (saite)
Tas farmācijas uzņēmumu konkurss jau reāli šobrīd notiek :-)

Atļaušos iemest savu piecus gadus veco viedokli par dopingu http://klab.lv/users/dunduks/173985.html. Tāpat jāsaprot, ka no mani Useinu Boltu vai Maiklu Felpsu neuztaisīt, lai arī cik nebarotu ar dajebkādām figņām un tie bezgalīgie kenijiešu vidējo un garo distanču skrējēju pūļi plosīsies neatkarīgi no tā vai mūs tupurīšumickēvičus baros vai nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fedrs
2012-07-27 10:00 (saite)
Varu pačukstēt, kur rīt-parīt norisināsies nozares sporta svētki. 100% amatierisms garantēts! ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2012-07-27 10:03 (saite)
Nu es tev arī varu pačukstēt par līdzīgu pasākumu :-D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bozena
2012-07-27 13:03 (saite)
Varētu sarīkot alternatīvu olimpiādi SuperNatural - ne tikai bez dopinga, asins pārliešanas un uztura bagātinātājiem, bet arī bez peldkostīmiem ar haizivs ādas tipa augsto tehnoloģiju virsmu un smalkiem apaviem. Visi peld apenēs no Mark&Spenser un skrien ķīniešu kedās no Centrāltirgus. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?