Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2012-04-29 22:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:2012, chess

Pirmā pankūka komā
Nepatīkamākais, ka pretinieks sākumā nedaudz izpildījās un man bija neliels, bet stabils pārsvars. Problēmas sākās, kad vienā brīdī izdomāju par katru cenu izvairīties no dāmu nomaiņas (to, ka baidīties nevajadzēja pamanīju tikai pēc kļūdainā gājiena izdarīšanas). Rezultātā pārsvars (kurš būtu rezultējies liekā bandiniekā galotnē) izkūpēja. Sāku nodarboties ar radošu risinājumu meklējumiem, kas visai loģiski beidzās ar laika trūkumu un sapīšanos meistarībā.

Labā ziņa, ka priekšā vēl, cerams, astoņas iespējas sekmīgākiem iznākumiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2012-04-30 09:22 (saite)
Bet skatos, kā pārsteigumi jau pirmajā kārtā. Piemēram negaidīju, ka vecais Šļapa saliks Rolandu Bērziņu (kaut pēdējam tā nav pirmā atraušanās no veterāniem - pagājušā gada komandčempī no Ļevčenkova iekšās dabūja). Arī nebiju domājis, ka Visockim vēl ir iekšās nospert kaut puspunktu Krivonosovam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2012-04-30 09:34 (saite)
Par Visocki nav tik liels pārsteigums, jo viņam bija baltie un ar savu b3, Lb2 utt. pret Krivonosovu, kurš vienmēr ir taisījis daudz neižšķirtu un pofig par līmeni.

RBērziņš atkal izskatījās, ka pārāk grib uzvarēt - viņam bija drusku labāk pozīcijā ar smagajām figūrām + viņam melnlauciņu laidnis, bet Daudzvārdim zirgs pusslēgtā pozīcijā. Kurā brīdī pārspīlēja un pats ielidoja gan nepamanīju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krii
2012-05-03 22:15 (saite)
Offtopics - daudz laimes šodienā, ja!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2012-05-04 10:24 (saite)
paldies :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?