Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Lasu http://fortydaysofdating.com (attiecību eksperiments, īsumā - puisis un meitene, kas ilgāku laiku bijuši draugi, ar pretējām attiecību problēmām (viņa pārāk ātri pieķeras, viņam ir commitment issues) nolemj 40 dienas pēc kārtas iet uz randiņiem - kā tas beidzās, pagaidām vēl nezinu, esmu tikusi līdz 9. dienai) un prātoju. Šķiet, ka citur randiņošanas kultūra ir daudz attīstītāka nekā pie mums. Pie mums ir - vai nu tu satiecies ar kādu un jums ir attiecības, vai nu arī iepazīšanās beidzas ar viennakts sakaru un tas arī viss. Tāda paralēla satikšanās ar vairākiem, bez seksa, lai iztaustītu situāciju un/vai labi pavadītu laiku, un tad izvēlētos vienu, ar ko veidot attiecības, nav diezko izplatīta. Or is it just me? Katrā ziņā sāku domāt, ka tas, kā man tik ļoti pietrūkst, varbūt ir nevis attiecības, bet gan randiņošanas process - iepazīšanās un laika pavadīšanas ar dažādiem cilvēkiem. (Par spīti tam, ka man tiešām nepatīk spēlītes un attiecību sākuma neskaidrība.) Es pārāk daudz laika pavadu savā galvā. Varbūt man ir jāpārvar savi aizspriedumi, jāpiereģistrējas kādā iepazīšanās portālā, teiksim, uz 30 dienām, un jāpalūkojas, kas notiks. Vienīgā nelaime, ka randiņošana tomēr prasa zināmu materiālo ieguldījumu, jo nevar jau paļauties, ka vīrietis vienmēr izmaksās, un tagad, kad esmu nolēmusi atsākt psihoterapiju + ļoti gribu pieteikties uz dejas un kustību terapiju pie Simonas Orinskas + iesākusi veselības pārbaudes, man tāpat ir no kaut kurienes jāizrauj papildus ~120 eiro mēnesī. Hmm.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 15:18, [info]shelly commented:
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 15:33, [info]dominika replied:
Mani ne pārāk uzrunā ezotēriskais uzstādījums par ķermeni kā templi, dievišķo atmosfēru un savienošanos ar čakrām un enerģētiskajiem ķermeņiem. Orinskas uzstādījums šķiet iezemētāks un loģiskāks http://www.simonaorinska.info/deju-kustibu-terapija.php
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 16:35, [info]klusums replied:
Es esmu bijusi uz šo deju veidu pie citas pasniedzējas/terapeites, loti patika. Tieši tā ideja un kustība kā tiek izdejots cauri tām dažādajām mūzikām.
(Viņa bija diezgan piezemēta savos terminos, bet manuprāt tur piebakstot klāt arī ezotērisko figņu, tik un tā neko nevar sabojāt. Es vienkārši gribu pateikt, ka tā piecu ritmu deja ir ļoti forša pamatu pamatā.)
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 16:44, [info]dominika replied:
nu, man atkal šķiet, ka pasniedzējam šādos pasākumos ir ļoti liela nozīme
On 26. Janvāris 2014, 19:12, [info]zirka replied:
simona ir ļoti, ļoti forša
On 27. Janvāris 2014, 00:49, [info]pikaso replied:
Simona būvē to nedaudz savādāk. vismaz manai grupai nebija piecu ritmu dejas. iespējams, mūsu kopējās vēlmes un uzstādījums bija savādāks un nederēja šī deja, tāpēc, nezinu.
bet bija riktīgi forši, jā.
[User Picture]
On 27. Janvāris 2014, 01:33, [info]klusums replied:
Oh, nē. Es nemaz ij neko nemēģinu teikt par Simonu, jo neesmu ar viņu saskārusies. Es atsaucos tikai un vienīgi uz shelly pieminēto variantu iekš perkamkopa.lv, kur ir piecu ritmu deja.
On 27. Janvāris 2014, 11:18, [info]pikaso replied:
es tik pieminēju pa Simonu, papildus info priekš Dominikas. :)
* * *
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 15:33, [info]sw commented:
"pārāk daudz laika pavadu savā galvā" - īstenībā vakar, tulkojot pasākumu, domāju tieši to pašu. jo tā pieredze, kas rodas no mijiedarbības ar citiem, ir neatsverama, atkal sak šķist, ka dzīve ir skaista - kamēr vēl neesmu atkal tai savā galvā ievilkusies atpakaļ. iespējas ir tur, ārā, tā reiz teica DP.
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 15:37, [info]dominika replied:
Es vienmēr - vai vismaz jau ļoti ilgu laiku :) - esmu bijusi pārliecināta, ka kaut ko jaunu iespējams atklāt tikai sarunājoties ar citiem. Tomēr ar mani ir tā problēma, ka es gribu, lai lietas notiek "dabiski", t.i. es gaidu, kad dzīve piespēlēs izdevības, cilvēkus. Es neeju un nedaru pati, īpaši šādos brīžos, kad nejūtos pievilciga un interesanta.
* * *
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 15:54, [info]copy commented:
bāc, šis ir vēl labāk nekā skatīties seriālu!
* * *
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 20:22, [info]jim commented:
es nokniebos ar savu draugu pirmajā vakarā, kad iepazināmies, jo mani viņš neinteresēja, tasir, interesēja tikai kā vienas nakts sakars, bet viņa neatlaidības dēļ tas pārauga attiecībās. vēlāk viņš teica - es būtu gribējis nesākt ar seksu, bet ilgi vispirms vest tevi uz randiņiem, mana reakcija bija - waat? viņš attiecīgi, protams, ir rietumnieks. man liekas, ka tev ir taisnība par to randiņu kultūras neesamību šeit, jā. or is it just our generation, iespējams, vai arī kaut kādas konkrētas mūsu aprindas
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 20:43, [info]dominika replied:
paldies, ka dalījies pieredzē! man mazliet šķita - varbūt tā esmu tikai es. tu labi zini, ka mana attieksme ir diezgan kategoriska, visu vai neko - ja man *uzreiz* nav sajūtas, ka attiecībām varētu būt nākotne, tad es tās pat neapsveru, bet saku nē, jo tā šķiet godīgāk. es gan pamazām esmu sākusi pieļaut domu, lai kā gribētos to noliegt, ka varbūt reizēm tas "nē" ir bijis drusku koķets - ja vīrietis būtu bijis neatlaidīgāks, es ļautos iekarošanai. tajā pat laikā esmu ļoti pateicīga, ka vīrieši, kas man pievērsuši uzmanību vai ar ko man ir bijis sakars, ir respektējuši manu izvēli. dalītas jūtas.
bet iespējams, problēma patiešām ir dziļāka, varbūt nepilno ģimeņu vai citas neveiksmīgas attiecību pieredzes rezultātā iesavināti priekšstati, ka visa aplidošana ir tikai iegansts tikt līdz seksam, tāpēc mēs, modernas meitenes būdamas, varam arī uzreiz sākt ar lietu un pēc tam paskatīties, vai viņam būsi vēl vajadzīga.
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 20:51, [info]jim replied:
grūti šobrīd rakstveidā kaut kā formulēt tās vairākas domas, kuras gribas ielikt atbildē. varbūt kaut kad varu uzprasīties uz tēju un ienākt ciemos?
[User Picture]
On 26. Janvāris 2014, 21:04, [info]dominika replied:
jā, protams! man ir ļoti garšīga zāļu tēja no laukiem. nākamnedēļ es pa vakariem būšu mājās, pēc tam man sāksies lekcijas un būšu aizņemtāka.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry