Nepabeigtā dienasgrāmata


22. Jūnijs 2018

(bez virsraksta) @ 08:53

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]_zirgs
Date: 22. Jūnijs 2018 - 10:45
(Link)
Pārdaugavā arī ir negaršīgs ūdens (substance, kam nevajadzētu būt ar garšu, He). Cēsīs ūdens ir ļoti garšīgs, no urbuma (kā Venden ūdens, kas nāk no krāna). Rīgā izmanto virszemes ūdeni, kas filtrēts un attīrīts.
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: 22. Jūnijs 2018 - 11:07
(Link)
kā nu kur pārdaugavā (source: ir man te tādi viesi, kuri jūsmo nevis par bagātīgo vīna klāstu, bet par to, cik krānūdens garšīgs, un prasa ieliet to vēl un tā pavairāk)
[User Picture Icon]
From:[info]panacea
Date: 22. Jūnijs 2018 - 11:09
(Link)
jautājums par ūdens bezgaršību ir neviennozīmīgs https://www.popsci.com/article/science/ask-anything-what-does-water-taste :D
[User Picture Icon]
From:[info]usne
Date: 22. Jūnijs 2018 - 11:22
(Link)
Mjā, nācu teikt ko līdzīgu, ko Rasbainieks. Drošvien padomju laika guļamrajonu pieredze, kur ūdens sastāvu vairāk ietekmē katras daudzstāvenes ūdensvadu kvalitāte.

Nepabeigtā dienasgrāmata