Pārdaugavā arī ir negaršīgs ūdens (substance, kam nevajadzētu būt ar garšu, He). Cēsīs ūdens ir ļoti garšīgs, no urbuma (kā Venden ūdens, kas nāk no krāna). Rīgā izmanto virszemes ūdeni, kas filtrēts un attīrīts.
(bez virsraksta) @ 10:45
_zirgs commented on dienasgramata's post:
Pārdaugavā arī ir negaršīgs ūdens (substance, kam nevajadzētu būt ar garšu, He). Cēsīs ūdens ir ļoti garšīgs, no urbuma (kā Venden ūdens, kas nāk no krāna). Rīgā izmanto virszemes ūdeni, kas filtrēts un attīrīts.
Pārdaugavā arī ir negaršīgs ūdens (substance, kam nevajadzētu būt ar garšu, He). Cēsīs ūdens ir ļoti garšīgs, no urbuma (kā Venden ūdens, kas nāk no krāna). Rīgā izmanto virszemes ūdeni, kas filtrēts un attīrīts.