(bez virsraksta) @ 20:37
Kā pagatavot vjetnamiešu Phō:
paņem aizvakardien vārītu buljonu, uzkarsē un pamazām sāk pievienot garšvielas

ņem kanēļa standziņas, apgrauzdē un liek buljonā

saldo sīpolu

sagriež, apcep, liek buljonā

to pašu dara ar svaigu ingveru

pievieno ķīniešu piecu garšvielu maisījumu (anīss, krustnagliņas, kanēlis, sičuānas pipari un baltie pipari)

katram gadījumam vēl zaļos piparus - saberž piestā

un svaigu čilli

sagriež, liek buljonā

ķiploku

sagriež

laimu

sagriež, liek buljonā, vāra kādu stundu, nokāš

pievieno zivju mērci

novāra rīsu nūdeles, atliek malā

sagriež aizvakardienas liellopa stilbiņu, saliek iekšā buljonā

atver sojas pupiņu dīgstu bundžiņu

ieliek bļodiņā

sagriež vienu portobello sēni

apcep

paņem vienu pakčoi salātu

sagriež

to pašu dara ar zaļajiem lociņiem

ieliek bļodiņā

atsevišķi sagriež svaigu čilli piparu, ieliek bļodiņā

visu kārto uz galda un sauc ēdājus
paņem aizvakardien vārītu buljonu, uzkarsē un pamazām sāk pievienot garšvielas

ņem kanēļa standziņas, apgrauzdē un liek buljonā

saldo sīpolu

sagriež, apcep, liek buljonā

to pašu dara ar svaigu ingveru

pievieno ķīniešu piecu garšvielu maisījumu (anīss, krustnagliņas, kanēlis, sičuānas pipari un baltie pipari)

katram gadījumam vēl zaļos piparus - saberž piestā

un svaigu čilli

sagriež, liek buljonā

ķiploku

sagriež

laimu

sagriež, liek buljonā, vāra kādu stundu, nokāš

pievieno zivju mērci

novāra rīsu nūdeles, atliek malā

sagriež aizvakardienas liellopa stilbiņu, saliek iekšā buljonā

atver sojas pupiņu dīgstu bundžiņu

ieliek bļodiņā

sagriež vienu portobello sēni

apcep

paņem vienu pakčoi salātu

sagriež

to pašu dara ar zaļajiem lociņiem

ieliek bļodiņā

atsevišķi sagriež svaigu čilli piparu, ieliek bļodiņā

visu kārto uz galda un sauc ēdājus
| | Add to Memories | Tell A Friend