Nepabeigtā dienasgrāmata


24. Jūnijs 2015

(bez virsraksta) @ 20:37

Kā pagatavot vjetnamiešu Phō:

paņem aizvakardien vārītu buljonu, uzkarsē un pamazām sāk pievienot garšvielas


ņem kanēļa standziņas, apgrauzdē un liek buljonā


saldo sīpolu


sagriež, apcep, liek buljonā


to pašu dara ar svaigu ingveru


pievieno ķīniešu piecu garšvielu maisījumu (anīss, krustnagliņas, kanēlis, sičuānas pipari un baltie pipari)


katram gadījumam vēl zaļos piparus - saberž piestā


un svaigu čilli


sagriež, liek buljonā


ķiploku


sagriež


laimu


sagriež, liek buljonā, vāra kādu stundu, nokāš


pievieno zivju mērci


novāra rīsu nūdeles, atliek malā


sagriež aizvakardienas liellopa stilbiņu, saliek iekšā buljonā


atver sojas pupiņu dīgstu bundžiņu


ieliek bļodiņā


sagriež vienu portobello sēni


apcep


paņem vienu pakčoi salātu


sagriež


to pašu dara ar zaļajiem lociņiem


ieliek bļodiņā


atsevišķi sagriež svaigu čilli piparu, ieliek bļodiņā


visu kārto uz galda un sauc ēdājus
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]jojo
Date: 24. Jūnijs 2015 - 21:53
(Link)
Smalki. :)
From:[info]chaika
Date: 24. Jūnijs 2015 - 21:54
(Link)
jā, skaista galda virsma..
[User Picture Icon]
From:[info]up
Date: 24. Jūnijs 2015 - 21:56
(Link)
cik skaista fotorecepte
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 24. Jūnijs 2015 - 22:52
(Link)
neredzu buljona foto!
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: 25. Jūnijs 2015 - 00:23
(Link)
Vjetnamiešiem ir traki daudz laika.
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: 25. Jūnijs 2015 - 00:30
(Link)
jā, visu fočēt visos agregātstāvokļos!
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: 25. Jūnijs 2015 - 00:43
(Link)
Maz ēdiena, bet daudz kameru.
[User Picture Icon]
From:[info]_re_
Date: 25. Jūnijs 2015 - 00:34
(Link)
skaidrs
[User Picture Icon]
From:[info]jim
Date: 25. Jūnijs 2015 - 00:54
(Link)
jauki, piegādājiet vēl
[User Picture Icon]
From:[info]romija
Date: 25. Jūnijs 2015 - 08:54
(Link)
Forša kompozīcijas izjūta.

Nepabeigtā dienasgrāmata