Kā pagatavot vjetnamiešu Phō:
paņem aizvakardien vārītu buljonu, uzkarsē un pamazām sāk pievienot garšvielas
ņem kanēļa standziņas, apgrauzdē un liek buljonā
saldo sīpolu
sagriež, apcep, liek buljonā
to pašu dara ar svaigu ingveru
pievieno ķīniešu piecu garšvielu maisījumu (anīss, krustnagliņas, kanēlis, sičuānas pipari un baltie pipari)
katram gadījumam vēl zaļos piparus - saberž piestā
un svaigu čilli
sagriež, liek buljonā
ķiploku
sagriež
laimu
sagriež, liek buljonā, vāra kādu stundu, nokāš
pievieno zivju mērci
novāra rīsu nūdeles, atliek malā
sagriež aizvakardienas liellopa stilbiņu, saliek iekšā buljonā
atver sojas pupiņu dīgstu bundžiņu
ieliek bļodiņā
sagriež vienu portobello sēni
apcep
paņem vienu pakčoi salātu
sagriež
to pašu dara ar zaļajiem lociņiem
ieliek bļodiņā
atsevišķi sagriež svaigu čilli piparu, ieliek bļodiņā
visu kārto uz galda un sauc ēdājus