Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 20:37

[info]dienasgramata:

Kā pagatavot vjetnamiešu Phō:

paņem aizvakardien vārītu buljonu, uzkarsē un pamazām sāk pievienot garšvielas


ņem kanēļa standziņas, apgrauzdē un liek buljonā


saldo sīpolu


sagriež, apcep, liek buljonā


to pašu dara ar svaigu ingveru


pievieno ķīniešu piecu garšvielu maisījumu (anīss, krustnagliņas, kanēlis, sičuānas pipari un baltie pipari)


katram gadījumam vēl zaļos piparus - saberž piestā


un svaigu čilli


sagriež, liek buljonā


ķiploku


sagriež


laimu


sagriež, liek buljonā, vāra kādu stundu, nokāš


pievieno zivju mērci


novāra rīsu nūdeles, atliek malā


sagriež aizvakardienas liellopa stilbiņu, saliek iekšā buljonā


atver sojas pupiņu dīgstu bundžiņu


ieliek bļodiņā


sagriež vienu portobello sēni


apcep


paņem vienu pakčoi salātu


sagriež


to pašu dara ar zaļajiem lociņiem


ieliek bļodiņā


atsevišķi sagriež svaigu čilli piparu, ieliek bļodiņā


visu kārto uz galda un sauc ēdājus
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata