Nepabeigtā dienasgrāmata


31. Jūlijs 2013

(bez virsraksta) @ 20:15

Vai tu arī uzskati, ka mūzikai un filmām jābūt par brīvu? http://satori.lv/raksts/5989/Vai_jus_izmantojat_nelegali_lejupieladetus_autordarbus%3F
 

Comments

 
From:[info]fedrs
Date: 31. Jūlijs 2013 - 20:56
(Link)
Tam visam nav noteikti jābūt par brīvu. Taču ir tikai dabiski, ja gala patērētājs izvēlas lētāko iespēju. Ceļojumā arī tikai retais lido pirmajā klasē, parasti meklē īpašos piedāvājumus un zemo cenu aviokompāniju biļetes.
Ja tā sagadās, ka kaut kas ir skatāms vai klausāms par brīvu, jo labāk.
[User Picture Icon]
From:[info]sarkanvilks
Date: 31. Jūlijs 2013 - 21:36
(Link)
nekorekts jautājums, šeit Autortiesības ir teikuma priekšmets.
[User Picture Icon]
From:[info]sarkanvilks
Date: 31. Jūlijs 2013 - 21:38
(Link)
Vai autora atlīdzība pārtikai būtu cilvēka tiesības un brīvību ierobežojoši vai nē?
[User Picture Icon]
From:[info]norkoz
Date: 31. Jūlijs 2013 - 23:42

labafilma

(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]usne
Date: 1. Augusts 2013 - 09:45
(Link)
Jā, es uzskatu, ka visam, kas internetā ir jābūt par brīvu.
[User Picture Icon]
From:[info]zaralustra
Date: 1. Augusts 2013 - 21:20
(Link)
sakarā ar to, ka kvalitatīva kultūra un kaut kādi standarti ir pakļauti iznīcības riskam due to the profit over all policy, uzstādījums "visam, kas ir internetā, ir jābūt par brīvu" kļūst par bumbu ar laika degli, gluži tāpat bumba ar laika degli ir kvalitatīvas informācijas norobežošana ar attiecīgu finansiālo barjeru, kurai ir jātiek pāri.
[User Picture Icon]
From:[info]zaralustra
Date: 1. Augusts 2013 - 20:25
(Link)
jā, bet tikai tad, ja nav iespēju nopirkt legāli. šāda pozīcija AKKA/LAA veidīgām korporācijām nav izdevīga. tā nav arī neizdevīga, taču tā nav finansiāli visizdevīgākā, tātad - neizdevīga. šādas loģikas pielietošana ilgtermiņā, manuprāt, ir pašdestruktīva. varbūt ne finansiālā ziņā, bet kulturālā gan.
tikko kārtējo reizi attapos invaded by bodysnatchers from outer space, tāpēc nācās izdzēst pusi no viņu rakstītā komentāra.
no skatupunkta, kur es vēl neesmu zaudējis ticību cilvēcei - sabiedrībai, t.sk. arī autoriem vajadzētu rūpēties par godprātības kultūras izkopšanu vidē, kurā dzīvojam, lai šādai tuvredzīgai politikai, kuras pamatā ir alkatība, bet fonā - bezatbildība, varētu pateikt nē.

Nepabeigtā dienasgrāmata